Read the Official Description

Strathclyde MBA in Maleisië

De Strathclyde MBA in Maleisië, beheerd door CDC Management Development (M) Sdn Bhd heeft een flexibele manier van levering te nemen part-time en open leren elementen in een 180 credit-formaat. Studenten kunnen verblijven in hun werk en nemen hun hele cursus in slechts twee jaar. Dit maakt ons programma een levensvatbaar alternatief, zowel voor u, het individu, en voor uw bedrijf.

het Partnership

University of Strathclyde Business School biedt alle kernmaterialen voor het programma en voert alle seminars met een geselecteerd team van vooraanstaande hoogleraren van hun personeel in het Verenigd Koninkrijk. De Britse medewerkers zijn ook verantwoordelijk voor de inhoud vragen en ondersteuning. Alle toelating en assessment procedures vallen onder de verantwoordelijkheid van Strathclyde en succesvolle deelnemers zullen worden beloond met een University of Strathclyde Master of Business Administration.

CDC in Maleisië biedt de lokale administratieve diensten, alsmede met Begeleidingssessies, seminars en examens. SBS biedt kern lesmateriaal en stuurt Strathclyde University faculteit leden naar Maleisië om intensieve seminars draaien. CDC heeft ook een aantal lokale management onderwijs specialisten die zorgen voor voortdurende begeleiding support.

MBA Summer School

Een hoogtepunt van de Strathclyde International MBA kalender is de jaarlijkse MBA zomer school, die plaatsvindt in Glasgow, in mei en juni. De zomerschool staat open voor alle studie routes van de MBA die electieve studie stadium hebben bereikt en is een prachtige gelegenheid om uw electieve keuzes te bestuderen samen met een groep van gelijkgestemde internationale collega's.

Student Testimonial

"De Strathclyde MBA is een van de top business schools voor de strategie en over het algemeen was het een prachtig en zeer zinvol ervaren. De onderwerpen die worden onderwezen studenten helpen analyseren kritischer zowel externe omgeving en de interne mogelijkheden voor de strategie. Het vraagt ​​van ons om de dingen die een organisatie vanuit verschillende en diverse gezichtspunten beïnvloeden weer te geven. Een voordeel van de Strathclyde MBA is het mogelijk studenten om de meeste opdrachten te voltooien, en zelfs hun scriptie of project, hetzij als individu of als groep. Als studenten komen uit verschillende achtergronden en industrieën, en van zowel Maleisische en multinationale ondernemingen, onze meningen en benaderingen zijn verschillend en we allemaal leren van deze verschillende standpunten. "

Atsushi Ikarashi
MBA 2012

Program taught in:
Engels
Deze cursus is
Begindatum
Jan. 2019
Duration
2 - 6 jaar
Part-time
Prijs
74,300 MYR
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2019
Einddatum
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Einddatum