Strathclyde MBA In Zwitserland

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Strathclyde MBA In Zwitserland

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Strathclyde MBA in Zwitserland

De Strathclyde MBA in Zwitserland, beheerd door de Zwitserse Management Forum (SMF) in Zürich, heeft een flexibele manier van levering te nemen part-time en open leren elementen in een 180 credit-formaat (90 ECTS). Studenten kunnen verblijven in hun werk en nemen hun hele cursus in slechts twee jaar. Dit maakt ons programma een levensvatbaar alternatief, zowel voor u, het individu, en voor uw bedrijf.

het Partnership

University of Strathclyde Business School biedt alle kernmaterialen voor het programma en voert alle seminars met een geselecteerd team van vooraanstaande hoogleraren van hun personeel in het Verenigd Koninkrijk. De Britse medewerkers zijn ook verantwoordelijk voor de inhoud vragen en ondersteuning. Alle toelating en assessment procedures vallen onder de verantwoordelijkheid van Strathclyde en succesvolle deelnemers zullen worden beloond met een University of Strathclyde Master of Business Administration.

SMF is verantwoordelijk voor de individuele deelnemer steun in Zwitserland, alsmede de organisatie van seminars, en de coördinatie van de activiteiten met de Universiteit van Strathclyde personeel in het Verenigd Koninkrijk.

MBA Summer School

Een hoogtepunt van de Strathclyde International MBA kalender is de jaarlijkse MBA zomer school, die plaatsvindt in Glasgow, in mei en juni. De zomerschool staat open voor alle studie routes van de MBA die electieve studie stadium hebben bereikt en is een prachtige gelegenheid om uw electieve keuzes te bestuderen samen met een groep van gelijkgestemde internationale collega's.

Student Testimonial

"Na 14 jaar werkervaring in marketing en public relations, zowel in Zwitserland als in het buitenland, ik wilde om te studeren met open minded mensen uit verschillende landen om een ​​breder en dieper inzicht in strategisch management en de algemene leiding krijgen. Daarom heb ik gesolliciteerd voor de Strathclyde MBA. Voor mij was het een zeer positieve ervaring en ik zou niet willen missen "

Anna Baumann
CEO, Landschap en Animal Park Goldau.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
55,000 CHF
beurzen beschikbaar
Locations
Zwitserland - Zürich, Zürich
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Zwitserland - Zürich, Zürich
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan