Strathclyde mba in Oman

College of Banking and Financial Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Strathclyde mba in Oman

College of Banking and Financial Studies

Strathclyde MBA in Oman

De Strathclyde MBA in Oman, beheerd door het College van Banking and Financial Studies heeft een flexibele manier van levering te nemen part-time en open leren elementen in een 180 credit-formaat. Studenten kunnen verblijven in hun werk en nemen hun hele cursus in slechts twee jaar. Dit maakt ons programma een levensvatbaar alternatief, zowel voor u, het individu, en voor uw bedrijf.

het Partnership

University of Strathclyde Business School biedt alle kernmaterialen voor het programma en voert alle seminars met een geselecteerd team van vooraanstaande hoogleraren van hun personeel in het Verenigd Koninkrijk. De Britse medewerkers zijn ook verantwoordelijk voor de inhoud vragen en ondersteuning. Alle toelating en assessment procedures vallen onder de verantwoordelijkheid van Strathclyde en succesvolle deelnemers zullen worden beloond met een University of Strathclyde Master of Business Administration.

Het college van Banking and Financial Studies biedt lokale administratieve diensten, alsmede met Begeleidingssessies, seminars en examens. SBS biedt kern lesmateriaal en stuurt Strathclyde University faculteit leden van Griekenland om intensieve seminars draaien. Het college heeft ook een aantal lokale management onderwijs specialisten die zorgen voor voortdurende begeleiding support.

MBA Summer School

Een hoogtepunt van de Strathclyde International MBA kalender is de jaarlijkse MBA zomer school, die plaatsvindt in Glasgow, in mei en juni. De zomerschool staat open voor alle studie routes van de MBA die electieve studie stadium hebben bereikt en is een prachtige gelegenheid om uw electieve keuzes te bestuderen samen met een groep van gelijkgestemde internationale collega's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Locations
Oman - Masqat, Masqat
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Oman - Masqat, Masqat
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan