Overzicht

Het full-time Syracuse MBA-programma is ontworpen om u een samenwerkende en op maat gemaakte ervaring te bieden die u voorbereid op succes in de steeds veranderende wereldmarkt van vandaag. Door praktische, praktische leerervaringen en diepgaande specialisaties, verkrijg je de vaardigheden die nodig zijn om een ​​effectieve leider te worden. Het full-time Syracuse MBA-programma biedt een relevant en rigoureus curriculum, verbeterd door ons unieke ervaringsgerichte leerprogramma dat hands-on oefeningen biedt om kritisch denkvermogen te ontwikkelen en lessen in de klas toe te passen bij het oplossen van complexe bedrijfsscenario's. Full-time Syracuse MBA-studenten kiezen ervoor om zich te specialiseren in een van de zeven concentraties, waaronder accounting, bedrijfsanalyses, ondernemerschap en opkomende ondernemingen, financiën, marketingmanagement, onroerend goed en supply chain management.

Syracuse MBA-curriculum

Het full-time Syracuse MBA-curriculum is gebaseerd op het opbouwen van sterke analytische en besluitvormingsvaardigheden, een hoge mate van flexibiliteit bij het afstemmen van een programma en specialisatie die bij u past, en praktische theorie via ervaringsgericht leren en praktische toepassingen. Onze full-time Syracuse MBA is een programma van 54 studiepunten, met 36 kerncuruskredieten en 18 electieve studiepunten voltooid over een periode van twee jaar.

Het Syracuse MBA-verschil

Ons Syracuse MBA-programma is ontworpen om voor u te werken. Dat is wat ons anders maakt. We weten dat het om meer dan alleen een rigoureus curriculum en zakelijke cursussen gaat - het gaat om het bieden van de voordelen, kansen en ervaringen die u nodig hebt om uw doelen te bereiken en om te slagen in de steeds veranderende wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag.

  • Het gaat om het bieden van een gevarieerde studentengemeenschap en een op samenwerking gerichte, op maat gemaakte academische ervaring.
  • Het gaat om praktijkgerichte praktische leerbehoeften die je beter voorbereiden op het oplossen van echte zakelijke problemen.
  • Het gaat om diepgaande specialisaties die je de vaardigheden bieden die je nodig hebt om een ​​leider in je vakgebied te worden.
  • Het gaat om de middelen van een grote, multinationale, multiculturele universiteit, maar met intieme klassengroottes en gemakkelijke toegang tot je professoren.
  • Het gaat over je leven buiten het klaslokaal en mogelijkheden voor reizen naar het buitenland.
  • Het gaat om dual degree-programma's om uw zakelijke interesses aan te vullen.

Het gaat over jou en je toekomst, en de Syracuse MBA-ervaring die voor jou werkt. We noemen het het Whitman-verschil. Plan nu een bezoek.

Syracuse MBA-studentenprofiel

De samenstelling van ons Syracuse MBA-programma is zeer divers, met 79 procent uit niet-zakelijke undergrad-opleidingen en een verscheidenheid aan werkervaring.

In te voeren Profiel voor Klasse van 2018

Gemiddelde GMAT: 623

GMAT-bereik (20-80ste percentiel): 600 - 650

Gemiddeld GPA-undergraduaat: 3.44

GPA-bereik (20-80ste percentiel): 3.00-3.89

Gemiddelde werkervaring: 38 maanden

Plaatsingsdetails bij Afstuderen (Klasse van 2016)

Gemiddeld basissalaris: $ 75.879

Gemiddeld basissalaris: $ 72.000

Basissalaris: $ 48.000 - $ 120.000

Geen enkele formule wordt gebruikt bij toelatingsbesluiten. De Whitman Admissions Committee wil een grondig begrip van elke aanvrager ontwikkelen alvorens een beslissing te nemen. Kandidaten worden individueel geëvalueerd, met speciale aandacht voor professionele ervaring en prestaties, inclusief potentieel voor loopbaanontwikkeling. Andere factoren die worden overwogen, zijn onder meer academisch succes, prestaties op GMAT en communicatievaardigheden, zoals blijkt uit het aanvraagessay.

Werkervaring heeft de voorkeur, maar is niet vereist voor toelating. We accepteren gekwalificeerde kandidaten zonder werkervaring die onder andere beschikken over een uitzonderlijk sterke academische achtergrond, aangetoond leiderschap en een groot potentieel voor succes in het bedrijfsleven.
Historisch gezien was een van de grootste sterke punten van ons Syracuse MBA de diversiteit van ons studentenlichaam. We blijven kandidaten zoeken met verschillende raciale, etnische, sociale, academische en professionele achtergronden en carrièredoelen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
46,770 USD
Collegegeld: 1e jaar: $ 46.770 / 2e jaar: $ 37.416
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019