Bereid je vandaag voor op de banen van morgen met het tweejarige full-time MBA-programma van de Bentley Graduate Business School. Krijg de zakelijke vaardigheden die nodig zijn in de dynamische economie van vandaag, in combinatie met ondersteuning door ons nationaal gerangschikte Career Services-centrum om uw carrière te versnellen. Kies uit acht concentraties om je diploma aan te passen met gespecialiseerde vaardigheden die hedendaagse topwerkgevers zoeken.

Kandidaten variëren van pas afgestudeerden tot degenen met 7 of meer jaren beroepsarbeid. Het programma biedt een solide basis in de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven, waarop studenten kunnen bouwen door middel van geavanceerde cursussen en concentraties.

De zakelijke leiders van vandaag hebben zowel een brede als een diepgaande expertise nodig. Met keuzevakken in het MBA-programma van Bentley kunt u een specialiteit nastreven die waarde toevoegt aan een toekomstige werkgever.

U kunt uw graad aanpassen door uit acht concentraties te kiezen:

  • boekhouding
  • Business Analytics
  • Economie van financiële markten
  • Financiën
  • Informatiesystemen en technologie
  • Wet en belastingen
  • Leiderschap (voorheen getiteld Management)
  • afzet
Top 200 MBA Programs

Dual Graden

Studenten in het MBA-programma kunnen hun diploma combineren met een van de zes Master of Science-aanbiedingen bij Bentley. Het integreren van de algemene zakelijke vaardigheden die zijn verkregen via de MBA met de gerichte expertise van een MS-diploma biedt een onderscheidende reeks kwalificaties voor uw zoektocht naar een baan.

Credits van vier cursussen zijn van toepassing op beide graden, dus je kunt de waardevolle extra inleg behalen door zes extra vakken te voltooien. Collegegeld voor het MBA-programma omvat geen Master of Science-cursussen; ze worden berekend volgens het normale tarief per cursus.

Studentenprofiel

Het MBA-programma (Full-time, twee jaar) is bedoeld voor mensen die hun carrière willen starten met een toegevoegde waarde van hoge waarde voor potentiële werkgevers.

Afgestudeerden betreden de competitieve marktplaats met scherpe technische kennis van zakelijke disciplines. Even belangrijk is dat het programma een solide basis biedt voor leiderschap, waarden, cultureel bewustzijn, maatschappelijk verantwoord ondernemen, creativiteit en innovatie - kwaliteiten die essentieel zijn voor managers in een mondiale economie.

Carrière resultaten

Naarmate je vaardigheden en expertise opbouwt in de klas en daarbuiten, zal het Graduate Career Services-team met je samenwerken om je prestaties te benadrukken op je cv en in interviews met potentiële werkgevers. Het MBA-programma wordt een springplank voor de volgende stap in je carrière.

Pas afgestudeerden hebben posities in sectoren zoals reclame, consulting, consumentenproducten, financiële diensten, technologie, evenals overheid en non-profit sectoren. In de afgelopen jaren was 78 procent van de afstudeercursus werkzaam binnen drie maanden na afstuderen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019