Tweejarige mba

Kellogg School of Management at Northwestern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Tweejarige mba

Kellogg School of Management at Northwestern University

Tweejarige MBA- studenten voltooien een streng kerncursus dat een achtergrond vormt voor geavanceerd, gespecialiseerd werk in academische hoogleraren en vakgebieden.

De 2Y core classes bestaan ​​uit negen cursussen in de fundamentele gebieden van:

 • Rekening houden met besluitvorming
 • Wiskundige methoden voor beheersbeslissingen
 • Statistische methoden voor beheersbeslissingen
 • Bedrijfsstrategie
 • Strategieën voor Leiding & Managing Organisaties
 • Financiering I
 • Micro-economische analyse
 • Marketing Management
 • Operations management
 • Waarden & Crisis Besluitvorming

Studenten voltooien tenminste 24,5 eenheden over de zes kwartalen die zij zijn ingeschreven.


leerplan

Het Kellogg-curriculum is ontworpen om studenten op de basis van het management te begrijpen, maar biedt ook de flexibiliteit om het programma op maat te maken om hun individuele belangen en carrièremogelijkheden te vervullen. Als gevolg hiervan zijn de afgestudeerden van Kellogg School goed gepositioneerd om effectief te kunnen functioneren in het gehele team van een organisatie, in hun rol als functie-specifieke managers en in hun carrière als topmanagers en leiders.

Core Curriculum

Alle MBA-studenten krijgen een solide basis in de concepten en vaardigheden van het management. Een strenge kernopleiding biedt de achtergrond voor geavanceerd, gespecialiseerd werk in academische hoogleraren of vakgebieden. Het kernprogramma voor het tweejarige programma bestaat uit 9,5 vakken in fundamentele gebieden, waaronder boekhouding, management en organisaties, marketing, financiën, management economie, beslissingswetenschappen, bedrijfsvoering en management en strategie.

Majors & Keuzevakken

Kellogg is toegewijd aan het bieden van studenten een programma op maat voor hun ambities en interesses. Naast de negen vereiste kerncursussen is het curriculum flexibel en breed. Elke student ontwikkelt een geïndividualiseerde opleiding.

Kellogg is verdeeld in zes academische afdelingen. Binnen dit departementele kader zijn tien gespecialiseerde professionele programma's.

Kellogg heeft zijn programma gestructureerd om de studenten in staat te stellen een geïndividualiseerde opleiding te ontwikkelen. Vanaf het begin van het tweede kwartaal van hun eerste jaar kiezen studenten uit een breed scala aan voortdurend evolutieve keuzevakken.

Studenten hebben de vrijheid om hun vakken te kiezen en meestal in twee of drie gebieden te concentreren, of hoofdvakken, vaak een combinatie van academische velden, professionele programma's en interdisciplinaire programma's. Bijvoorbeeld, een student die geïnteresseerd is in het starten van zijn of haar eigen bedrijf, kan bijvoorbeeld in Management & Strategy, Finance and Entrepreneurship zijn. De student die op zoek bent naar een historisch instandhoudingsvertrouwen, kan zich concentreren op Marketing, Social Enterprise en Real Estate.


Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Evanston, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Midland, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan