Tweejarige mba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Twee jaar MBA

We hebben nauw samengewerkt met bedrijven over de hele wereld om ervoor te zorgen dat onze MBA-programma is academisch rigoureus zijn en inspelen op de eisen van de markt. Het resultaat is een programma dat is flexibel, intensief en gericht op het onderwijzen van studenten hoe om te leiden met hun waarden; te ontwikkelen en oplossingen voor moeilijke zakelijke problemen uit te voeren; en te waarderen en serveer de grotere behoeften in de samenleving.

Het leerplan biedt een evenwichtige beheersing van alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Verder worden studenten blootgesteld aan de complexiteit van de global business door middel van een reeks opdrachten met de leiders over de hele wereld. Onderdompelen in Azië, Latijns-Amerika en andere locaties bieden mogelijkheden om andere culturen te ervaren uit de eerste hand. Handtekening lezingenreeks, zoals Ten Years Vandaar brengen in internationaal gerenommeerde deskundigen om een ​​aantal van de meest vitale trends en vraagstukken waarmee de huidige leeftijd te bespreken.

Tijdens Interterm Intensieve, onze MBA-studenten te analyseren, te onderzoeken en bieden oplossingen voor real-life problemen door kaderleden gepresenteerd vanuit grote mondiale organisaties, waaronder Boeing, GE, Hewlett-Packard, Starbucks, Nestle, Walgreens en OfficeMax.

20e gerangschikt onder Amerikaanse business schools met Bloomberg Businessweek, en 27 in de US News business schools onderzoek, programma grootte van de Notre Dame MBA's zorgt voor een hechte gemeenschap van leerlingen om twee jaar van leren en onderdompeling ervaren in de gemeenschap en de cultuur van de Universiteit .

De Notre Dame MBA wordt een deel van het meest uitgebreide netwerk van alumni clubs in het hoger onderwijs, met meer dan 120.000 leden in 281 hoofdstukken - 59 daarvan zijn internationaal. Lang na het afstuderen, Mendoza alumni zich tot elkaar voor loopbaanbegeleiding, professionele netwerken en vertrouwde vriendschappen.

Voor wie is het?

De tweejarige MBA-programma is geschikt voor studenten met een bachelordiploma van een geaccrediteerde universiteit, maar niet noodzakelijkerwijs met een academische achtergrond in het bedrijfsleven. Ongeveer een derde van onze tweejarige opleiding studenten hebben zakelijke graden. De rest komt van verschillende achtergronden, sommige kunnen geen zakelijke achtergrond hebben en anderen kunnen graden in de geesteswetenschappen of de wetenschap.

Vereisten voor de tweejarige MBA-programma

  • Bachelordiploma van een geaccrediteerde universiteit
  • Vertrouwdheid met elementaire boekhoudkundige methoden en kwantitatieve materiaal
  • Academische voorbereiding in de statistieken wordt sterk aanbevolen

Ongeveer drie van de vier toegelaten tot de tweejarige opleiding studenten zijn "carrière wisselaars" die proberen om zich beter voor te bereiden op een langdurige carrière in het bedrijfsleven.

Het curriculum is nauw geïntegreerd zodat studenten leren om situaties te analyseren vanuit het perspectief van elk functioneel gebied binnen een bedrijf. In het eerste jaar van het programma, studenten bestuderen de core business disciplines. Aan het einde van het eerste jaar kunnen studenten kiezen uit een verscheidenheid van concentratie tracks die hun belangen en toekomstperspectieven zullen bevorderen. De tweejarige MBA-programma zorgt voor een zomer stage tussen het eerste en tweede jaar van de studie.

Twee jaar curriculum overzicht

In de tweejarige MBA-programma, studenten de lessen gedurende vier semesters en volledige 64 credit-uren. De lessen worden aangeboden op een full-time, academisch jaar basis (beginnend in het eerste semester).

In het eerste jaar van het programma, studenten bestuderen de core business disciplines. Aan het einde van het eerste jaar kunnen studenten kiezen uit een verscheidenheid van concentratie tracks die hun belangen en toekomstperspectieven zullen bevorderen.

Elk semester bestaat uit twee zeven weken durende modules, die de studenten bij het kiezen van cursussen op individuele interesses geeft meer flexibiliteit, plus kunnen ze laag in extra keuzevakken aan hun concentratie spoor selecties vullen.

Een Interterm Intensieve week in elk semester kunnen studenten zich inschrijven voor korte cursussen te verdiepen of te verbreden hun expertise of, wanneer gekoppeld aan pauze week, stelt studenten in het buitenland studeren.

Studenten zijn verplicht om 64 krediet uur te voltooien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Lees Minder
Notre Dame , Chicago + 1 Meer Minder