Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Master of Business Administration

CSU Long Beach biedt een AACSB geaccrediteerde 48-eenheid MBA-programma. Daarnaast is het MBA-programma als een van de weinige Californië-scholen in de landelijke groepsadministratieadministratieraad (GMAC) aan de voorpunt van het verfijnen van afgestudeerd onderwijs. Er zijn verschillende MBA-programma-opties beschikbaar voor studenten, waaronder de MBA, het Full-Employed MBA (FEMBA) -programma en het eenjarige versnelde MBA-programma. Alle programma's staan ​​kandidaten in staat om afgestudeerde studies te volgen, terwijl persoonlijke en carriere verplichtingen worden nageleefd.

Versnelde MBA

De versnelde MBA (AMBA) biedt studenten de mogelijkheid om in een jaar een MBA-graad te behalen. Het programma bestaat uit vijf kwart-achtige sessies, waar de studenten voltijds, maandag tot en met donderdag klassen volgen en over het algemeen twee tot vier lessen per sessie voltooien. Studenten gaan door middel van het intensieve studieprogramma in lockstepformaat en verdien een MBA van een AACSB International geaccrediteerde hogeschool. Momenteel worden de studenten alleen toegelaten tot de herfstdatum.

programma Beheer

Studentendiensten en programmaadministratie voor de AMBA (klasregistratie, betalingen, boekverdeling, enz.) Worden uitgevoerd door University College & Extension Services (UCES). Studentenadvies en alle andere academische functies worden beheerd door het MBA-kantoor in het College van Bedrijfsadministratie. Terwijl studenten zijn ingeschreven voor lessen via de UCES, wordt de graad toegekend door het College of Business Administration.

Programma Financiering

De versnelde MBA is een financieel zelfgesteunde, niet-gesubsidieerde programma die niet wordt gefinancierd of ondersteund door staatsbelastingontvangsten. Als u van plan bent gebruik te maken van een vrijwaringsvergoeding voor een veteraan, of voor een ander type vergoeding, kunt u contact opnemen met de coördinator of de UCES voorafgaand aan de inschrijving.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van California State University Long Beach College of Business Administration »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd