Versnelde MBA

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Versnelde MBA

De Moore School's AMBA is bedrijfsgericht en carrieregericht. U besteedt de helft van het programma aan met basiscursussen en cursussen in onze wereldwijde zakelijke kern met een aantal van de beste faculteiten in de business school van de wereld. Een faculteit die wereldwijd perspectief heeft en die leiders op hun respectieve terreinen zijn.

Van daaruit heb je de kans om zich te concentreren op een gebied dat afstemt op je individuele carrièremålingen.

Programma-elementen

Business Foundation

Stichting cursussen zijn ontworpen om een ​​gemeenschappelijk kader voor het programma en alle daaropvolgende cursussen te geven. Het business foundation curriculum is ontworpen om flexibiliteit te geven omdat studenten verschillende achtergronden en doelstellingen hebben. Stichting cursussen omvatten besluitanalyse, financieel en management accounting, wereldwijde economie, management van informatiesystemen, management van menselijk kapitaal en leiderschap. De business foundation richt zich op de noodzaak van bedrijfsanalyse en brede management- en leiderschapsvaardigheden.

Globale Functionele Kern

Deze cursussen richten zich op de beste zakelijke praktijken in de disciplines financiën, marketing en supply chain en operations management vanuit een globaal perspectief. Cursussen integreren functionele en internationale expertise in een interactieve klasomgeving.

Aandachtsgebieden

De Moore School biedt een curriculum relevant voor studenten en profiteert van hun carrière na afstuderen. Studenten selecteren een gebied van focus om expertise op te doen in een bepaald onderwerp. Deze focusgebieden behandelen verschillende bedrijfsdisciplines op een diepgaande manier om de studenten beter inzicht te krijgen in de huidige zakelijke praktijken. Er worden diverse leermethoden gebruikt, waaronder raadplegingsprojecten en het creëren van zakelijke plannen, afhankelijk van welk gebied van focus wordt gekozen. Focusgebieden aangeboden:

  • Global Supply Chain en Operations Management
  • Human Resource Management
  • vennootschapsboekhouden
  • Ondernemingsschap
  • Marketing Analytics
  • Algemeen Management

Sluitstuk ervaring

De hoofdsteen cursus is ontworpen om materiaal te integreren die door het programma wordt behandeld. Een cruciaal doel van deze cursus is kritieke denkvaardigheden te versieren en een strategisch perspectief te ontwikkelen. Het vereist teamwork, communicatievaardigheden en betrokkenheid bij uitdagende projecten en simulaties. De hoofdsteencursus biedt blootstelling aan zaken die een aantal van de meest dringende problemen in de zakelijke wereld tegenkomen, evenals blootstelling aan de complexiteit van het bedrijfsomgeving, de rol van ethisch leiderschap en de aard van belanghebbende invloed.

Toelatingsvoorwaarden

De toelatingsaanvraag vraagt ​​om algemene persoonlijke en contactgegevens, academische en werkgelegenheidsinformatie, alsmede informatie die betrekking heeft op de deelname van een aanvrager aan bepaalde organisaties (dwz Amerikaanse strijdkrachten). Hoewel niet alle informatie vereist is, raden we u aan om zoveel mogelijk informatie te verstrekken aangezien sommige van de gegevens relevant zijn voor bepaalde community opportunities (dwz Peace Corps Fellows).

Professionele werkervaring

De werkervaring van een kandidaat wordt grondig geëvalueerd, aangezien het vaak een geldige voorspeller is van niet alleen een academisch succes van de kandidaat in het programma, maar ook van zijn of haar succes vanuit een carrièremanagementperspectief. Daarom wordt het sterk aanbevolen dat kandidaten minstens twee of meer jaar fulltime, post-bachelor, professionele werkervaring hebben. De aanvrager dient een CV in te vullen in het kader van de online applicatie.

Indien een kandidaat die minder dan twee jaar werkervaring heeft, zich inschrijven, raden we sterk aan dat de kandidaat leiderschapservaring opmerkt, evenals deeltijd, vrijwilligerswerk of andere academische werkervaring (stage, co-op, enz. .) in de applicatie.

Essays

De applicatie vraagt ​​ook om een ​​doelverklaring (maximaal 500 woorden) die moet uitleggen waarom u de AMBA-graad wilt verdienen. Daarnaast zijn er korte essay vragen om te beantwoorden. U kunt ook een persoonlijk essay toevoegen als u extra informatie wilt delen voor de toelatingscommissie om te beoordelen.

Ondersteunende documenten

Voorgraadse prestaties (transcripties)

Een voorwaardelijke diploma van een geaccrediteerde instelling moet in aanmerking komen voor toelating tot het AMBA-programma. Een diploma in het bedrijfsleven is niet verplicht. Aanvragers van elke major worden aangemoedigd om toe te passen als we de diversiteit in onze cohorten waarderen.
Transcripties van alle aanwezige instellingen moeten bij de Darla Moore School of Business ingediend worden als onderdeel van het toelatingsproces. Deze documenten moeten worden verzonden naar de Moore School's Graduate Division in een verzegelde envelop van de betreffende instelling. De Moore School heeft toegang tot transcripties van USC-afgestudeerden; Geen verdere actie is nodig als de universiteit van South Carolina de laatste school was die u bijwoond.

Het gemiddelde GPA-niveau voor een afgestudeerde van een Amerikaanse instelling is van 3,0 tot 4,0.

Graduate Toelatingstest (GMAT of GRE)

Aanvragers dienen een geldig (vijf jaar of minder) toelatings test te geven. De aanvrager kan een van de volgende opties aanbieden:

  • Graduate Management Admissions Test (GMAT): De GMAT bestaat uit mondelinge, kwantitatieve, geschreven en analytische afdelingen. Het verwachte GMAT gemiddelde voor het AMBA programma is 630-650 (maximale score is 800).

  • GRE Algemene Test (GRE): De GRE bestaat uit mondelinge, kwantitatieve en analytische afdelingen. Het verwachte GRE gemiddelde voor het AMBA programma is 310 tot 315 (maximaal score is 340) voor tests die na 1 augustus 2011 en tussen 1300 en 1330 (maximum score mogelijk 1600) zijn genomen voor tests die vóór 1 augustus 2011 zijn genomen.

Aanbevelingsbrieven (2 verplicht)

Aanbevolen brieven voor de toelatingsrapport zijn vereist. Het is aanvaardbaar om professionele of academische brieven van aanbeveling te hebben; wij raden echter aan om kandidaten zo recent mogelijk recente referentiebrieven in te dienen.

Wij raden aan aan adviseurs om hun brieven in te dienen via het online applicatiesysteem. De aanvrager kan een elektronische aanvraag sturen aan de aangewezen adviseur. De recommender is dan in staat om de recensie in het online systeem te voltooien of een opgeslagen document te uploaden.

Engels Vaardigheidstest (TOEFL of IELTS)

Internationale aanvragers die geen diploma hebben van een Amerikaanse instelling, dienen ook een geldig (twee jaar of minder) testcijfer in te dienen die hun bevel van de Engelse taal laat zien. De aanvrager kan een van de volgende testopties aanbieden:

  • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL): De TOEFL bestaat uit luisteren, lezen, spreken en schrijven secties. De minimum score is 95 in het iBT (internet-based test) formaat.

  • Internationaal Engels Talen Testsysteem (IELTS) : De IELTS bestaat uit luisteren, lezen, spreken en schrijven secties. De minimum score is 7,0 in het academische formaat.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Lees meer

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Lees Minder
Columbia , Columbia + 1 Meer Minder