Lees de Officiële Beschrijving

De volledig Werkzaam MBA-programma is speciaal ontworpen voor studenten die willen gaan werken, terwijl volle verdienen hun diploma. Het curriculum is opgebouwd rond real-world applicatie, niet alleen theorie, zodat studenten kunnen toepassen wat ze leren in de klas op de werkplek de volgende dag.

Prestige voldoet aan de uitvoerbaarheid

Werkgevers weten dat Pepperdine MBA het voordeel van een top-ranked onderwijs in combinatie met de know-how om een ​​onmiddellijke impact op de baan te maken hebben. Als afgestudeerde, profiteert u van onze gewaardeerde reputatie hoog te openen deuren helpen om uw professionele toekomst. Maar wees gerust, u zult niet alleen verdienen de Pepperdine naam, heb je de vaardigheden om een ​​back-up.

De slimme keuze voor de leiders van morgen

 • Internationaal geprezen
  De Graziadio School is hoog aangeschreven door s werelds meest vooraanstaande autoriteiten in het bedrijfsleven, waardoor u een onderscheidende voorsprong in je carrière.
 • Real-world Curriculum
  Cursuswerk bereidt studenten voor op de werkplek met real-world zakelijke uitdagingen onderwezen per faculteit met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven in aanvulling op een uitstekende academische geloofsbrieven.
 • Flexibiliteit
  Pepperdine biedt een van de weinige MBA-programma's die u toestaat om uw MBA volledig in slechts twee jaar - of op een meer traditionele tempo, afhankelijk van uw behoeften.
 • Persoonlijke aandacht
  Met een gemiddelde groepsgrootte van slechts 25 studenten, zorgt ervoor dat Pepperdine ontvangt u de persoonlijke, hands-on aandacht die u verdient.
 • Carrière Bijstand
  Pepperdine biedt uitzonderlijke carrière diensten voor studenten en alumni, waaronder een-op-een loopbaan coaching en gespecialiseerde carrière workshops.
 • Grootste Alumni Netwerk Californië
  Wanneer u zich inschrijft, word je onderdeel van de grootste MBA alumni-netwerk in Californië biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling netwerken en verbinden met invloedrijke zakelijke leiders.

Curriculum

De volledig Werkzaam MBA-curriculum biedt u interdisciplinaire onderwijs en veel electieve / emphasis opties in een kader van 52 eenheden van werk natuurlijk. Cursussen worden georganiseerd in drie modules ontworpen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen. Elke module eindigt met een hands-on simulatie die u voorafgaand zal volledig naar het begin van de volgende module. Er is enige flexibiliteit in de planning binnen elke module.

Vijf handige locaties

Met vijf afgestudeerde campussen om uit te kiezen, Pepperdine is volledig Werkzaam MBA-programma maakt het makkelijker dan ooit om de prestigieuze graad die u verdient te verkrijgen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet