Voltijd MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met een typische klas van slechts 50 studenten, laat de SFU Beedie MBA-leerervaring je je sterke punten ontdekken en risico's nemen in een ondersteunende omgeving.

Studeer af met de praktische vaardigheden en theoretische kennis die nodig zijn voor succes in verschillende bedrijfsgebieden, en een breed netwerk van verbindingen om u te helpen grote dingen te bereiken.

Voor wie?

De SFU Beedie FT MBA is speciaal ontworpen voor beginnende tot mid-career professionals en ondernemers die klaar staan om zichzelf naar hun hoogste potentieel te duwen en hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Wat je zult leren

Door theorie en toepassing te combineren in een internationaal diverse en samenwerkende MBA-klas, biedt het programma een stevige basis in zakelijke basisprincipes. Terwijl je door de 12 maanden durende academische component in het centrum van Vancouver's diverse, levendige en ondernemende zakelijke gemeenschap beweegt, dompel je jezelf onder in diepgaande vragen en zakelijke problemen in de echte wereld. Het uitgebreide curriculum omvat zakelijke uitdagingen in de echte wereld en verkent relevante onderwerpen zoals duurzaamheid, nieuwe ondernemingen en internationaal zakendoen.

Onze interactieve en ervaringsgerichte leermethoden bieden een toolkit voor bedrijfsbeheer die in alle branches toepasbaar is, waardoor u meer carrièremogelijkheden en mobiliteit krijgt. Met een persoonlijke, collegiale aanpak kun je sterkere verbindingen opbouwen en kleine klassen zorgen ervoor dat professoren je kunnen leren kennen en persoonlijke begeleiding kunnen bieden.

We weten dat uw tijd waardevol is. In plaats van langere semesterpauzes, neem je deel aan een internationaal toegepast project en woon je netwerken en andere evenementen bij. Kies aan het einde van het 12-maandenprogramma tussen een betaalde werkperiode van vier maanden, het starten van een nieuwe onderneming of het direct doorgaan naar een vaste baan. In alle gevallen lever je in het kader van je studie een verslag op over je vier maanden.

Waar het je naartoe kan brengen

Wanneer je afstudeert, begin je aan de volgende fase van je carrière, uitgerust met veelgevraagde zakelijke vaardigheden en een 360-graden kijk op hoe bedrijven tegenwoordig werken.

Planning

12 maanden academici plus een vereiste werkperiode van vier maanden

Het MBA-programma is opgesplitst in drie semesters die in elkaar overlopen - zodat u kunt toepassen wat u leert terwijl u door het programma reist.

 • Online pre-MBA-oriëntatie- Voorbereidingscursussen voltooid voordat u in september begint om u klaar te maken voor de MBA.
 • Het herfstsemester zorgt ervoor dat iedereen een gemeenschappelijke basis heeft in kritische vaardigheden.
 • Het voorjaarssemester richt zich op effectief leiderschap, waarbij je als team snel moet werken om uitdagingen op te lossen.
 • In de lente / zomer kunt u kiezen tussen twee internationale bestemmingen voor een wereldwijd zakelijk perspectief, zodat u een breder begrip krijgt van het werken in een multiculturele zakelijke omgeving. Het afgelopen jaar reisden studenten naar Hong Kong en Singapore en werkten samen met de Vancouver Port Authority aan een project.
 • Het zomersemester verkent je creatieve kant terwijl je duikt in duurzaamheid, ondernemerschap en andere hot topics.

Werkperiode van vier maanden

Aan het einde van de 12 maanden van academici heb je drie opties om de werktermijnvereiste van het programma te voltooien:

 • Volg een betaalde stage van vier maanden
 • Start uw eigen nieuwe onderneming via het Coast Capital Savings Venture Connection® SPARK-programma of goedgekeurde gelijkwaardige kansen
 • Ga direct naar een vaste rol

131329_ScreenShot2020-02-18at1.42.40PM.pngFoto met dank aan Simon Fraser University - Beedie School of Business

Plaats

In het hart van het centrum van Vancouver ligt SFU Beedie's Segal Graduate School-campus, een erfgoedbank die opnieuw is ontworpen als een monumentaal gebouw van 60.000 vierkante meter met klaslokalen, vergaderzalen en studieplekken.

Het is centraal gelegen met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, waardoor reizen van en naar de klas buitengewoon handig is.

Bovendien ben je omringd door cafés, winkels en restaurants. Het is een levendige buurt.

In lijn met onze roeping om innovatieve bedrijfsleiders te ontwikkelen, organiseert SFU Beedie ervaringsgerichte leerevenementen zoals een nieuwe productontwikkelingssimulatie, waarbij studenten samenwerken in multifunctionele teams om een drone-bezorgservice te ontwerpen, bouwen en produceren. Door deel te nemen aan leuke, interactieve simulaties wordt innovatie aangemerkt als een organisatiebrede verantwoordelijkheid en kans en wordt het bewustzijn vergroot van de onscherpe verantwoordelijkheidslijnen die binnen de innovatiesfeer kunnen bestaan.

Toelatingseisen

 • Een vierjarige undergraduate-graad met een cumulatief gemiddeld cijfer van ten minste 3,0 / 4,33 (B) of een gemiddeld cijfer van ten minste 3,33 / 4,33 (B +).
 • We vereisen een minimum GMAT-score van 550. We accepteren ook het GRE-examen (minimumscore van 155 in elke sectie).
 • Aanvragers moeten minimaal twee jaar professionele werkervaring hebben na het behalen van een bachelordiploma.
 • Alle aanvragers moeten vloeiend Engels spreken. Als uw primaire taal niet Engels is, moet u voldoende beheersing van de Engelse taal tonen door middel van een van de twee aanvaardbare tests: TOEFL of IELTS.
 • Als je geen Canadees staatsburger bent of geen immigrantenstatus hebt, moet je een geldig Canadees studentenvisum hebben.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing g ... Lees meer

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing global-class research for the knowledge economy. We are based in Metro Vancouver, British Columbia—Canada’s Asia Pacific Gateway and a growing hub for international trade, entrepreneurship, and technology. Lees Minder
Vancouver , Surrey + 1 Meer Minder