Dit programma richt zich op het ontwikkelen van uw vermogen tot scherpe analyses, innovatief denken, leiderschapsvaardigheden en ondernemende actie in een mondiale context.

De Edinburgh MBA wil je voorbereiden op strategisch leiderschap in een snel veranderende wereld.

Er zijn twee varianten van onze MBA, beide hebben een duur van 12 maanden, maar één omvat een internationale uitwisseling met een partnerinstelling. De andere is voor de volledige duur in Edinburgh en stelt u in staat om uw studies te richten op een bepaald vakgebied, zoals Strategie, Financiën of Ondernemerschap.

Op onze MBA ontwikkel je een begrip van:

  • de aard en complexiteit van de wereldwijde uitdagingen voor bedrijven
  • het belang van strategisch leiderschap als een manier om succes te behalen in een snel veranderende omgeving
  • de sleutelbeheerfuncties die verband houden met financiën, boekhouding, strategische marketing; organisatie en operaties
  • hoe markten en internationale economieën werken
  • de verantwoordelijkheden van bedrijven als beheerders van financieel, sociaal en natuurlijk kapitaal

Daarnaast ontwikkelt een van de twee MBA-programma's:

  • uw vertrouwen in de besluitvorming door de toegepaste analyse van echte zakelijke problemen
  • uw vermogen om strategisch en holistisch te denken bij het plannen van nieuwe bedrijfsoplossingen
  • een passie voor innovatie en ondernemende actie
  • een globale mindset met gevoeligheid voor de impact van verschillen in cultuur en context op strategie
  • geavanceerde communicatie en interpersoonlijke vaardigheden voor effectief leiderschap

Beide programma's nemen een globaal perspectief, hoewel de mogelijkheden voor internationaal reizen op elk programma verschillen qua reikwijdte en omvang.

Op onze MBA is er de mogelijkheid om International Business in Context (een intensieve module van één week in een opkomende markt) te bestuderen en om uw Capstone-project te ondernemen dat is gericht op een land buiten het Verenigd Koninkrijk.

Op onze internationale Pathway zijn de internationale kansen groter. Je zult 2-3 maanden besteden aan een uitwisseling met een van onze internationale partners Universiteiten (Australië, Canada, China, Finland, Frankrijk, Mexico, Spanje en de VS).

MBA-studentenprofielen

Onze MBA-studenten zijn zeer bekwaam en zeer gefocust op typisch 7 jaar bestuurlijke werkervaring, hoewel onze minimale vereiste 3 jaar werkervaring is in een leidinggevende functie. We bieden de mogelijkheid om door onze MBA-studentenprofielen te bladeren om u te helpen potentiële kandidaten voor uw organisatie te vinden.

Toelatingseisen

Voordat u het voltijd MBA-programma aanvraagt, moet u rekening houden met onze minimale toelatingseisen, waaronder academische kwalificaties, managementervaring en Engelse taalvereisten.

Vereiste beroepservaring

Minimaal drie jaar werkervaring in een leidinggevende rol.

Ervaring kan van elke industrie zijn, inclusief de publieke sector, liefdadigheidsorganisaties of de kunsten.

Minimale academische vereiste

Je hebt een Britse eersteklas of 2: 1 graad in een vak of een vergelijkbare buitenlandse kwalificatie nodig.

vrijstellingen

Als u niet aan de minimale academische eis voldoet, kunt u nog steeds in overweging worden genomen als:

je hebt beroepskwalificaties met een aanzienlijke werkervaring, of je hebt geen diploma of beroepskwalificaties, maar je hebt een zeer sterke staat van dienst met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Als u niet aan de minimale academische eis voldoet, kunnen we u vragen om de Graduate Management Admissions Test (GMAT) af te ronden, een internationaal erkende beoordeling van analytische, numerieke en verbale redenaties.

Als we u vragen GMAT te nemen, verwachten we een score van 600 om in aanmerking te komen voor onze MBA.


Carrière focus

Een MBA wordt meestal ondernomen als middel om je carrière te verbeteren. Voor sommigen is het doel om zich voor te bereiden op een stapsgewijze verandering naar een meer senior leiderschapsrol. Voor anderen is de motivatie om van sector te veranderen of om zich voor te bereiden op de oprichting van een eigen bedrijf. We zullen nauw met u samenwerken om uw carrièredoelstellingen te begrijpen en om uw volgende stap te vergemakkelijken.

We hebben een uitstekende staat van dienst in het ondersteunen van onze studenten bij de voortgang van hun zakelijke carrière in een breed scala van organisaties, van startups tot multinationale ondernemingen. Onze MBA's zijn vooruitgegaan naar hogere functies in financiën, bankwezen, verzekeringen, consultancy, IT / telecommunicatie, overheid / openbare sector, professionele diensten, detailhandel, bouw, energie / nutsbedrijven, onderwijs, eten / drinken, gezondheidszorg, vrije tijd, productie, marketing, media / kunst, farmaceutica, property management en logistiek. Ongeveer 10% van de MBA-afgestudeerden richt een eigen bedrijf op.


rankings

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op February 3, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
30,700 GBP
collegegeld 2019-20
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019