Voltijd MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De eenjarige Trinity MBA is meer dan een studieprogramma - het is een game-wisselaar. Of u nu uw huidige loopbaantraject snel wilt volgen of een geheel nieuwe richting wilt inslaan, de Trinity MBA zet een leertraject uiteen dat studenten helpt hun potentieel te bereiken. Het eenjarige programma is een intensief en lonend studiejaar.

Onze drie kerngebieden van uitmuntendheid zijn:

 • Live-actie leren
 • Leiderschap
 • Internationale focus

Onze wereldwijde gemeenschap van studenten leert geavanceerde real-world managementtechnieken van zowel vooraanstaande onderzoekers als high-performance bedrijfsleiders. Ons wereldwijde bereik is duidelijk in de klas; onze studenten zijn ongelooflijk divers en ons onderwijsteam past bij dat niveau van diversiteit.

accreditatie

Trinity Business School wordt erkend door de volgende prestigieuze internationale accreditatie-instanties: Association of MBA's (AMBA) en EQUIS (The European Quality Improvement System). Dit plaatst ons in de top 1% van de business schools wereldwijd.

 • Live-actie leren

De Trinity MBA breekt met de traditionele aanpak. We richten ons op Live Action Learning - u binnen echte bedrijven brengen met echte problemen. Als u buiten uw comfortzone komt, bouwt u voort op wat u in de klas hebt geleerd en past u dit toe op zakelijke problemen in de echte wereld.

Gedurende het programma zul je drie bedrijfsprojecten ondernemen in verschillende bedrijfstakken; die elk specifieke strategische bedrijfskwesties aanpakken. Werk in groepen, voer een probleemanalyse uit, creëer een strategie en lever oplossingen rechtstreeks aan de senior stakeholders van elk bedrijf. In elke fase wordt je ondersteund door een tutor, individuele en teamcoaching en verschillende vaardighedenworkshops.

 • Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap en professionele ontwikkeling is een integraal onderdeel van de Trinity MBA. Individuele en teamcoaching, workshops en gastcolleges doorlopend gedurende het programma. Drie verschillende modules voor leiderschapsleren bieden de tools om uw persoonlijke leiderschapsstijl, zelfbewustzijn en kennis te ontwikkelen. De Trinity MBA begint met een unieke inductieweek in County Mayo, Ierland. Een volledig meeslepende, rustieke en offline ervaring, je begint je reis op het gebied van leiderschap en professionele ontwikkeling en gaat een band aan met je klasgenoten.

 • Internationale focus

Onze MBA-studenten en docenten zijn een zeer internationale en diverse gemeenschap. Je klasgenoten hebben een track record van succes en komen uit alle hoeken van de wereld. We integreren een wereldwijde focus in alles wat we doen, van de modules die we leveren tot de beschikbare wereldwijde ervaringen. Er zijn drie weken durende internationale residentie-keuzevakken in Zuid-Afrika, Brazilië en België die leren in de klas tot leven brengen.

Plaats

Trinity Business School ligt in het hart van Trinity College Dublin, de oudste en meest prestigieuze universiteit van Ierland, in het centrum van Dublin; een levendige hub voor wereldwijde bedrijven. Ons nieuwe state of the art gebouw biedt onderdak aan faciliteiten van wereldklasse en een internationale faculteit gericht op onze kernwaarden van modern management, duurzaamheid en ethisch leiderschap.

Belangrijkste statistieken

 • 48% basissalarisverhoging na MBA
 • 2,5 jaar Return on Investment
 • 48% van de afgestudeerden veranderde van land van tewerkstelling
 • 88% had 3 maanden na afstuderen een baan

Het aanvraagproces

We hanteren een holistische benadering voor het beoordelen van applicaties. Samen met uw professionele ervaring en academische referenties willen we tijdens het sollicitatieproces meer te weten komen over u en uw doelen.

Toelatingseisen

 • Bachelor diploma of gelijkwaardig
 • Minimaal 3 jaar professionele of leidinggevende werkervaring
 • Gewenste minimale GMAT-score van 550 of equivalente GRE-score *
 • Bewijs van Engelse vaardigheid, als Engels niet uw moedertaal is

129157_business-792113_960_720.jpgkaboompics / Pixabay

Hoe aan te vragen:

Vul het online aanvraagformulier online in , voeg uw ondersteunende documentatie toe (CV, transcripties, GMAT) en beantwoord drie open vragen.

Beurs

Kandidaten die zichzelf financieren, worden geadviseerd om een beurs aan te vragen door het formulier te downloaden van de sectie Kosten en beurs van de Trinity MBA-website en het ingevulde formulier te uploaden naar uw online aanvraagformulier. tcd.ie/business/mba

Neem contact met ons op voor meer informatie of stuur ons je CV om de pre-sollicitatie te beoordelen.

e-mail: TheTrinityMBA@tcd.iePhone: 353-1-896-4867

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top ... Lees meer

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top global universities. Lees Minder