Lees de Officiële Beschrijving

Full-time MBA

We hebben de Leeds MBA volledig herontworpen om een ​​strenge, uitdagende ervaring op het gebied van leiderschap te creëren. Door middel van ondersteunende masterclasses bouw je je vaardigheden op en verbindt je met de praktijk direct met werkelijke zakelijke problemen.

Onze Full-time MBA is een versneld 12 maanden programma. U besteedt minder tijd weg van het werk en zonder de dagelijkse werkdruk kunt u zich volledig richten op uw carrière door uzelf in uw MBA-ervaring te onderdompelen. Uw persoonlijke en professionele ontwikkeling is geïntegreerd in uw MBA, ondersteund door ons carriere team, waarmee u het jaar weg van het werk kunt gebruiken om uw volgende carrierebeweging te plannen.

Voordelen van de Leeds MBA

Naast onze uitstekende academische reputatie en faciliteiten, zeggen studenten dat zij van de warme, persoonlijke welkom die we bieden, houden van. Doe mee aan de Leeds MBA en u zal profiteren van:

 • Een toegewijde persoonlijke tutor om u te helpen door middel van uw MBA
 • Een toegewijde carrière mentor om u te begeleiden door uw volgende loopbaan stappen
 • Praktijkgericht leren - met vier live uitdagingen
 • Een internationale vooruitzichten en connecties - u helpen om wereldwijde leider te worden met kruisculturele seminars en onze MBA internationale studiereizen
 • Veel mogelijkheden om je MBA collega's door je vele sociale activiteiten te leren kennen.

Toelatingseisen


Je had moeten:

 1. Een goede eerste graad of gelijkwaardige kwalificatie
 2. Minstens drie jaar opleidingsonderwijs, leidinggevend of bedrijfscapaciteit (gemiddeld 6 jaar)
 3. Een examen in een goedgekeurde examen in het Engels, als uw eerste taal niet engels is


We vragen normaal gesproken voor een bevredigende Graduate Management Admissions Test (GMAT) Dit moet geldig zijn voor het jaar van binnenkomst.

De Graduate Record Exams (GRE) kunnen worden geaccepteerd als de GMAT niet beschikbaar is in uw land van verblijf.

Geaccepteerde Engelse taaltests omvatten:

 • TEST VAN ENGELS ALS vreemde taal (TOEFL)
 • Internet-gebaseerde test met een score van minstens 94, met minstens 21 luisteren, 23 in lezen, 23 in spreken en 24 schriftelijk.
 • International English Language Testing Service (IELTS)


Deze test wordt beheerd door de Britse Raad, en u moet een score van 6 of meer in elke sectie behalen en een totale score van 6,5, met 7,0 voorkeur. U mag geen taalcursus vervangen voor de IELTS / TOEFL-vereiste.

Aanvragers zonder een eerste graad worden beschouwd op basis van hun loopbaan tot op heden, manageriële of zakelijke ervaring, en potentieel om te profiteren van het programma. Je moet in staat zijn om bewijs van loopbaanprogressie en prestatie te tonen.

Alle kandidaten zullen een telefonisch of persoonlijk gesprek moeten ondernemen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
22,500 GBP
£ 19.500 voor UK / EU studenten