Voltijdse Mba

Carlson School of Management, University of Minnesota

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Voltijdse Mba

Carlson School of Management, University of Minnesota

Academic Experience

De Carlson School Full-time MBA programma is streng, hands-on, en globale. Als een van de eerste business schools om ervaringsleren te bieden als een standaard onderdeel van het curriculum, de Carlson School is een gevestigde leider in het voorbereiden van studenten om de complexe uitdagingen van de wereldwijde markt van vandaag worden geconfronteerd.

Cursussen

Een volledig klantgericht, intensieve curriculum bestaat uit 65 credits over twee academiejaren.

Lancering: Bereid je voor om te slagen in de strenge eerste semester door het nemen van de boekhouding, financiën en economie cursussen online in de zomer voorafgaand aan het jaar één.

Kern: Aan de slag met de kern cursussen die een solide basis van kennis in belangrijke zakelijke disciplines te leggen.

Keuzevakken: U kunt kiezen uit meer dan 70 keuzevakken verspreid over zes specialisaties ontworpen om u te helpen uw MBA op maat en de uitoefening van uw unieke pad.

Verworven Competenties

De Carlson School Enterprise Programs en ervaringsgerichte-learning gerichte curriculum uitdaging MBA-studenten om echte zakelijke problemen voor toonaangevende klanten bedrijven die real-world resultaten verwacht op te lossen.

Internationale ervaring

Alle studenten beginnen aan een internationale ervaring om essentiële zakelijke vaardigheden die nodig zijn voor succes in een globale economie te ontwikkelen. Pas uw ervaring door het kiezen van de bestemming, het formaat en de duur die bij je past.

Specialisaties

Naast de fundamentele zakelijke vaardigheden en kennis, kunnen tudenten expertise op specifieke gebieden te krijgen door het nastreven van een van Carlson's zeven specialisaties.

leiderschapsontwikkeling

Carlson Full-time MBA-studenten zullen hun leiderschap toolkit te ontwikkelen vanaf de eerste dag van het programma door middel van het afstuderen. Thema's zal zich richten op de toonaangevende zichzelf, leiden van anderen, en toonaangevende organisaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
47,500 USD
Locations
Verenigde Staten - Minneapolis, Minnesota
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates