Voltijdse Mba

University of San Francisco - School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Voltijdse Mba

University of San Francisco - School of Management

Transformeer je carriere in de SF Bay Area met de USF Full-time MBA.

De USF Full-Time MBA is een indrukwekkende ervaring van 22 maanden.

 • Wereldklasse academische inhoud en deskundige, toegewijde faculteit
 • Carriere-georiënteerde co-curriculaire activiteiten en evenementen
 • Samenwerking binnen uitgebreide Bay Area School of Management alumni en bedrijfsnetwerken

Kleine klassen

Als onderdeel van het full-time MBA programma leert u met een selecte cohort van professionals die van over de hele wereld komen om de eerste hand van de innovatieve zakelijke cultuur van San Francisco te ervaren.

Diverse collega's

De universiteit van San Francisco heeft kleine klasgroottes van 20-30 studenten, en ons cohortsysteem betekent dat samenwerking en samenwerking meer zijn dan alleen leidende idealen die we leren. Ze zijn fundamenteel voor de infrastructuur van uw programma.

Carrière versnelling

Met de full-time MBA benadrukt USF je carrièremål vanaf de eerste dag. Met ondersteuning van mentoren en carriere adviseurs kiest u een focusgebied op basis van uw professionele belangen en doelen.

 • Personalized Career Accelerator Platform (CAP)
 • Consulting projecten en stageplaatsen bij San Francisco bedrijven
 • MBA sociaal innovatieproject

leiderschap

De full-time MBA bereidt u voor op ethisch en ondernemerschap door middel van ervaringsleer - en waardevolle professionele belichting in de stad die synoniem is met innovatie.

Zes concentraties voor fulltime en deeltijdse MBA-programma's

 • Gegevensanalyse & Bedrijfsinzicht
 • Ondernemerschap & innovatie
 • financiën
 • internationale bedrijfsleven
 • afzet
 • Organization Development

Full-time MBA Curriculum

Bij USF heb je de unieke voordelen van een carrieregerichte opleiding, het aanbieden van instructies, cursus selectie en gespecialiseerde werkervaring die aansluit bij uw professionele doelen, evenals ongeëvenaarde nabijheid van Bay Area netwerken, waarmee u contacten kunt maken met internationale organisaties, stagiairs in vrijwel elke branche en ervaring opdoen met potentiële werkgevers.

We hebben onlangs ons tweejarige full-time MBA-programma vernieuwd. Daarbij hebben USF-studenten nu meer kans om:

 • Optimaliseer de unieke locatie van USF in San Francisco om een ​​sterk professioneel netwerk te bouwen met toonaangevende organisaties in de Bay Area.
 • Groei door een verrijking programma curriculum dat weerspiegelt onze jezuïeten traditie van maatschappelijke verantwoordelijkheid en bewuste reflectie.
 • Bereid je voor voor de specifieke markten, velden en carrières die je wilt volgen, beginnen in je eerste jaar. Pas je cursussen en programma-ervaring aan om je carrière doelstellingen en interesses vanaf het begin te reflecteren.
 • Verdien je MBA en verlaag je carriere doelen tegen lagere kosten, met een MBA programma dat is herzien om studenten meer kans te bieden voor minder.

De meeste studenten hebben een primaire overweging bij het toepassen op MBA-programma's: Hoe zal mijn MBA met dit programma verdienen mijn kansen voor loopbaansucces vergroten?

Wat is er anders over USF's tweejarige curriculum?

 • Career Accelerator Platform: Full-time studenten selecteren een van de drie Career Accelerator Platforms die afstemmen op je professionele doelen-Menselijke Factoren van Business Performance, Business Finance en Customer Success en Insights. Uw Platform vormt uw cursuswerk en adviseert industrie-specifieke lezingenreeksen, en sluit u aan bij USF-alumni die werkzaam zijn in relevante belangenvelden en bereidt u voor voor de traject gebaseerde interviewomgevingen. U begint uw carrière te bevorderen zodra u student wordt.
Innovatie Project: Verkrijg waardevolle werkervaring bij een bedrijf dat u kiest, zoals een lokale non-profit, grote onderneming of gemeenschapsorganisatie. Je krijgt waardevolle bronnen, relaties en referenties door je innovatieproject. Ook presenteer je je werk aan je collega's in het voorjaar van jaar twee.

Persoonlijke Adviesraad: Elke student heeft een persoonlijke adviesraad bestaande uit ten minste één toegewijde collega, en een non-USF adviseur, zoals een voormalig baas of mentor. U kunt zo veel adviseurs uitnodigen om op uw bord te dienen als u dat wenst. Uw raad moedigt u aan om advies te vragen van vertrouwde vertrouwden, reflecteren op uw doelen en vooruitgang, en vorm zinvolle relaties tot de laatste tijd dan uw tijd in het programma. Beheersoefeningen: Een hoeksteen van de jezuïtitraditie is een reflectie op de sociale impact van ons en ons vermogen om sociaal recht te creëren. Onze management oefeningen zijn bedoeld om tijd te stimuleren met uw Persoonlijke Adviesraad om over uzelf, collega's en klasgenoten te denken over de cliënt of organisatie waarmee u samenwerkt en hoe u de samenleving positief kan dienen.

TWEE JAAR MBA CURRICULUM OPSOMMING

JAAR 1

Fall Semester omvat kerncursussen ter dekking van zakelijke fundamenten, zoals boekhouding, financiën, marketing, data analyse, ethiek, economie en leiderschap. U verkent ook uw opties voor het kiezen van een van de drie Career Accelerator Platforms, en selecteer de leden van uw Personal Advisory Board.

Voorjaarssemester is wanneer u uw Career Accelerator Platform kiest, selecteer drie electieve cursussen binnen dit platform en neem nog twee van uw core curriculum studies.

Zomerstudie is de ideale tijd om een ​​zomerse stage te volgen en contact te leggen met potentiële werkgevers. U kunt ook begeleide advies ervaren via The Malloy Group, een zelfstandig project uitvoeren om uw carrièrevaardigheid te versterken of cursussen over disciplines met keuzevakken te volgen.

JAAR 2

Fall Semester geeft u veel kansen om keuzevakken in uw Career Accelerator Platform te nemen, of misschien uw pad opnieuw te evalueren en alternatieve electieve cursussen buiten uw platform te kiezen. U bepaalt ook uw innovatieproject en selecteer het bedrijf waarmee u het hele semester doorwerkt.

Voorjaarssemester culmineert uw werk in het programma, zoals u met uw persoonlijke adviesraad ontmoet, uw innovatieproject voorleggen aan uw klasgenoten, het werk van andere studenten bekijken en reflecteren op uw ervaring als geheel.

De Full-time MBA Experience

De Master of Business Administration aan de Universiteit van San Francisco biedt een curriculum dat u zal helpen bij het ontwikkelen van een concurrentievoordeel in de uitdagende werkplek van vandaag.

Word een brede ervaren en visionair manager die bereid is om complexe operationele uitdagingen aan te pakken.

Praktische Toepassing

De MBA beschikt over een interdisciplinair curriculum om studenten bloot te stellen aan allerlei praktische toepassingen in real-world. Van casestudy wedstrijden naar snel veranderende technologieën naar IDEO-ontwerpgerichte benaderingen, beheert u de vele facetten van een competitieve bedrijfsomgeving.

Professionele ontwikkeling

Als onderdeel van een samenwerkende cohort van uiteenlopende en zeer gemotiveerde studenten gaat u samen met leidinggevenden en professionals uit de levendige zakelijke gemeenschap van San Francisco. Onze binnenstadskampus ligt op een steenworp afstand van het wereldwijde hoofdkantoor, zoals Salesforce en Twitter, en de steeds groeiende aanwezigheid van Google en Facebook.

MBA Toelating

MBA Toepassingsvereisten

 • Transcript (en) - Kopieën van uw transcripties van elke geaccrediteerde universiteit of universiteit die bijgewoond worden, moeten worden geüpload naar de online applicatie. Eenmaal in het programma opgenomen, instructies voor het versturen van officiële, verzegeld transcripties zal worden verstrekt. De minimum toelatingsvereiste omvat een bachelor diploma of erkend equivalent van een geaccrediteerde instelling.
 • Resume - Een kopie van uw huidige resume is vereist en moet worden geüpload als onderdeel van de online applicatie.
 • Brieven van Aanbeveling - Twee brieven van aanbeveling zijn vereist. Aanvragers aan alle programma's moeten minstens één letter in te dienen bij een professionele contact, indien mogelijk. In het ideale geval een of beide van uw aanbevelingen zal komen van een huidige of vroegere direct leidinggevende. Academische aanbevelingen worden ook gewaardeerd voor de huidige studenten. Geef e-mailadressen van de aanbevelers 'direct in de online applicatie voor elektronische indiening.

  Uw adviseurs kunnen een getekende aanbevelingbrief indienen of ze kunnen gebruik maken van de standaardbrief van aanbeveling sjabloon.

  Als uw reculent (en) een e-mail per brief moet indienen, kunt u verzoeken dat hij dit formulier invult bij zijn / haar brief. Graduate Recommendation Form (PDF)

  De inspanning van de Algemene Brief van Aanbeveling (LOR) is bedoeld om de aanvragers te redden en waardevolle tijd aan te bevelen door één enkele aanbeveling te geven voor elke deelnemende school. U kunt een sjabloon downloaden van de gemeenschappelijke aanbevelingbrief met uw adviseurs. Onze voorkeur is dat uw adviseurs minimaal 1 en 3 afronden. De website van de Graduate Management Admissions Council (GMAC) biedt aanvullende instructies voor uw adviseurs
 • Toelichting van het doel of Essay - Een essay van 500 tot 1000 woorden is vereist en moet in de online applicatie worden geüpload. Gelieve een document te uploaden die de volgende vragen beantwoordt:
  1. Wat zijn uw korte en lange termijn professionele doelen en hoe deze mate zal u helpen om die doelen te bereiken?
  2. Uw achtergrond, passies en persoonlijke interesses zijn belangrijk voor ons. Wat zijn vijf dingen die we niet al over je weten?
 • Studieverklaring - De USF School of Management biedt algemene verdienste- en speciale rentebeurzen. Lees beschikbare beurzen en gebruiken dit als uw kans om uw geschiktheid en / of kwalificaties te leggen voor een of meer van deze beurzen.
 • Optionele Zelfevaluatie - Gebruik dit essay om uw leiderschap en management vaardigheden, mogelijkheden en talenten te evalueren zoals ze vandaag staan. Wat zou uw collega's / klasgenoten zeggen over jou als leider? Welke gebieden voel je dat je verder kan ontwikkelen?
 • Optioneel Verklaring - Gebruik dit essay om eventuele aanvullende informatie te delen die u graag wilt beschouwen als onderdeel van uw aanvraag, bijvoorbeeld: gaten in werkgelegenheid, academische problemen (proeftijd, ontslag, niet-cijferige cijfers, gestandaardiseerde testprestaties), enz.
 • Interview - Interviewvereisten verschillen per programma. Alle interviews zijn door alleen op uitnodiging. Als zodanig moet je geselecteerd worden voor een interview, zal een uitnodiging tot het e-mailaccount in verband met uw online applicatie worden gestuurd en alle nodige details.
 • GMAT / GRE - Een geldige GMAT- of GRE-score is vereist voor alle Full-time MBA en Part-time MBA-aanvragers. Gelieve een kopie van uw score rapport te uploaden naar de online applicatie en verzoeken om een ​​officieel score rapport te sturen naar USF van ETS (GRE) of GMAC (GMAT).
  • USF GRE Score Rapportcode: 4850
  • USF GMAT Score Rapport Codes:
  • Full-time MBA: 91M-7L-48
  • Part-time MBA: 91M-7L-38

MBA, Full-time, internationale aanvragers en Engelse vaardigheidsvormen

Aanvragers die twee of meer studiejaren hebben afgerond of hun voorgraadse / afgestudeerde diploma hebben behaald bij een instelling in een van de landen die in de lijst van vrijgestelde landen zijn vermeld, kunnen worden afgeweken van de Engelse taalvaardigheidseisen.

MINIMUM ENGLISH PROFICIENCY EXAM SCORES

 • TOEFL (internet-based): 92
 • TOEFL (papiergebaseerd): 580
 • IELTS: 6.5
 • Pearson Test van Engels Academisch: 62

ONTVANG LANDEN:

 • Amerikaans Samoa
 • Australië
 • Bahamas
 • Barbados
 • Belize
 • Canada
 • Gemenebest van Noord-Marianen
 • Dominica
 • Federale Staten van Micronesië
 • Grand Cayman
 • Grenada
 • Guyana
 • Ierland
 • Jamaica
 • Liberia
 • nieuw Zeeland
 • Noorwegen
 • Republiek van de Marshall eilanden
 • Republiek Palau
 • Trinidad / Tobago
 • Turks en Caicoseilanden
 • Verenigd Koningkrijk
 • de Verenigde Staten van Amerika

Afschriften

Aanvragers die hun bachelor of afstudeeropleiding van een internationale instelling (niet-Amerikaanse) hebben behaald, dienen het volgende in te dienen:

 • Transcript (en) (academisch record) in de oorspronkelijke taal van uw instelling.
 • Officieel diploma (s) diploma (s) die de voltooiing van de graad of de verwachte voltooiingsdatum aanduiden.
 • Engelse versie van transcript (en) en diploma (s). Een notariële Engelse vertaling van uw transcript / diploma certificaat of evaluatie door een referentieservice is vereist als de universiteit geen Engelse taal transcripten uitmaakt.

Zodra ze zijn toegelaten tot het programma, dienen alle aanvragers officiële, verzegelde transcripties in te dienen. Instructies voor het verzenden van officiële, verzegelde transcripties zullen worden verstrekt op het moment van toelating. Als zodanig is het belangrijk om officiële kopieën van transcriptie (en) en diploma (s) voor diploma's beschikbaar te hebben.

CERTIFICATIE VAN FINANCES

Aanvragers die een F-1-studentenvisum nodig hebben, moeten nagaan of zij (of sponsor (s)) hun studie- en verblijfskosten kunnen financieren tijdens hun studie in de VS De certificering van de financiën, samen met eventuele bankverklaringen, bankbiljetten s) of sponsor brief (en) moeten worden geüpload naar de online applicatie. Raadpleeg de vereiste financiële middelen van USF International Graduate Student.

PASPOORT

Aanvragers die een F-1 studentenvisum nodig hebben, dienen een kopie van hun geldig paspoort in te dienen bij hun aanvraag.

ONDOCUMENTEERDE EN DACA-GOEDGEKEURDE AANSOEKERS

De Universiteit van San Francisco beschouwt aanvragen voor afgestudeerde programma's, ongeacht de status van burgerschap, gebaseerd op academische verdiensten en prestaties. Bezoek de pagina Ongedocumenteerde studenten voor meer middelen of neem contact op met het Bureau voor Graduate Recruiting and Admissions voor vragen over de School of Management programma's of applicaties.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
22 maanden
Voltijd
Price
Prijs
70,800 USD
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Geschatte totale opleiding van het programma