Weekend Executive MBA

In de afgelopen jaren is de MBA-graad uitgegroeid tot de voornaamste academische kwalificatie voor managers. Academici en industriëlen hebben de waarde van de diploma in het ontwikkelen van personeel erkend voor de uitdagingen van het snel veranderende bedrijfsomgeving. Onderzoek heeft aangetoond dat de toekenning van de MBA de persoonlijke ontwikkeling van managers helpt, evenals hun carriere en professionele leven profiteren.

Een van de sterke punten van onze MBA-programma's is de diversiteit van de achtergronden en ervaringen van de programmaleden. Het aanbod van functionele, professionele en beroepsvaardigheden en kennis die de deelnemers aan het programma brengt, stelt de lectoraat in staat de validiteit van theoretische concepten te testen tegen een rijke achtergrond van persoonlijke en organisatorische uitzichten.

De programma's stimuleren individuen uit alle lagen van het leven, en vanuit alle organisatorische en werkende achtergronden. Ingenieurs, accountants, juridische beoefenaars, die in de zorgberoepen en andere technisch-gebaseerde professionals, kunnen allemaal profiteren van de ervaring van de MBA. Inderdaad, het programma is geworteld in het geloof dat hoe groter het aantal programmaleden 'achtergronden en hoe meer het het leerproces helpt.

Wijze van Attendance


De Executive MBA-programma's van de Universiteit van Plymouth aan de Greenwich School of Management kunnen als volgt onderzocht worden:

  • Uitvoerend - 24 maanden (7 weekenden en 3 zaterdagen)

De Executive MBA programma's hebben elk jaar tien inschrijvingsmogelijkheden

Pathways

Executive MBA Management

De Executive MBA is ontworpen voor mensen met ruime ervaring en die momenteel midden- of senior management verantwoordelijkheden hebben. Het programma is interactief en cursisten worden aangemoedigd om te leren over hun huidige managementactiviteiten. Het programma bouwt voort op bestaande ervaring en streeft naar de ontwikkeling van de loopbaanontwikkeling en de strategische managementbijdrage.

De belangrijkste filosofie van het programma is dat management kan worden geleerd als een uniforme vorm van kennis, van toepassing op elke zakelijke organisatie.

Het programma beoogt de analytische vaardigheden van de cursisten te ontwikkelen binnen de context van het management. Deze vaardigheden leggen de kennis, technieken en beste praktijken in het bedrijfsleven in de gaten en richten zich op probleemidentificatie en probleemoplossing. Ook wordt de nadruk gelegd op de onderlinge relatie tussen managementproblemen en taken.


Executive MBA Health Services Management

De Executive MBA Health Services Management is gericht op beslissers in de publieke, private en non-profit sectoren. Het programma biedt relevante management training en een gerespecteerde postgraduate diploma aan degenen die meer senioren in de primaire en secundaire gezondheidszorg zoeken.

Het programma combineert de studie van gezondheidsdiensten management en algemeen management. Het programma stelt gezondheidswerkers in staat om de nodige vaardigheden te verkrijgen om gezondheidszorgdiensten te beheren in snel veranderende en steeds zakengerichte omgevingen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
24 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet

aug 2020