Het programma is gericht op managers uit Centraal-Europa die op de EU-markten willen slagen en meer ervaring opdoen in de Europese regio, maar ze verkiezen weekendkursussen. WMBA geeft hen theoretische achtergrond en praktische ervaring van toonaangevende trainers van twee prestigieuze MBA-scholen: Maastricht School of Management en CMC Graduate School of Business.

Waarom zou men WMBA bij CMC moeten studeren?

De globaliseerde en dynamische wereldmarkt van vandaag vereist managers die zijn uitgerust met de up-to-date kennis van managementdisciplines en deze kennis in de internationale handelsomgeving kunnen toepassen. Het zijn deze managers die in staat zijn om elke organisatie te verplaatsen in de onzekere wateren van het wereldwijde bedrijf, waardoor ze op de markt tussen de echte concurrenten wordt geplaatst. Dergelijke managers WMBA programma helpt om te trainen.
Het programma biedt voornamelijk ervaren managers de mogelijkheid om de volledige MBA-graad te behalen zonder hun carrière te onderbreken. Dit MBA-programma verhoogt de normen van management kennis en praktijk van executive managers door middel van de studie van management theorie en praktijk, gebaseerd op decennia ervaring van twee prestigieuze scholen MSM en CMC. Onze MBA-deelnemers krijgen de gelegenheid hun expertise te delen met mede-internationale studenten en experts van beide scholen. Door de moderne en innovatieve aanpak van het onderwijs stimuleren we de leerlingen consequent aan kritisch denken en bieden uitdagingen aan hun eerder opgedane ervaringen en vaardigheden. We proberen de managementtheorie te compenseren met praktische ervaring in een multiculturele en multidisciplinaire setting. Deze aanpak, gecombineerd met de nadruk op de ontwikkeling van de leiderschapsvaardigheden van de deelnemers en de individuele benadering van studenten, maakt het Weekend MBA-programma een unieke levensduur ervaring.

Het Weekend MBA programma is 24 maanden ontworpen en bestaat uit vier segmenten:


1. Stichting

Ten eerste beginnen de studenten met een stichtingssegment, die een solide kennisbasis biedt in elk van de belangrijkste managementdisciplines. Dit deel vormt slechts ongeveer een vijfde van het hele programma, aangezien de nadruk vooral op het praktijkonderwijs ligt en op het stimuleren van studenten tot kritisch denken.


2. Kern

Het volgende Core segment bestaat uit executive management disciplines met een focus op de globale aspecten van de hedendaagse business, gebaseerd op decennia van ervaring Maastricht School of Management.

3. Specialisatie

Het specialisatiesegment is gericht op het opleiden van deskundigen op het gebied van internationale zaken.

4. Master thesis

Het programma is afgerond met een master thesis op basis van het huidige bedrijfsonderzoeksproject van uw keuze. Dit wordt voorbereid onder toezicht van de persoonlijke coach van elke individuele student.

Kenmerken van het Weekend MBA programma:

 • Topkwaliteit en uitstekende reputatie van cursisten,
 • AMBA top accreditatie,
 • Uitdagende selectiecriteria,
 • Volledige MBA-studie met weekend sessies,
 • State-of-the-art curriculum,
 • Je studeert in Tsjechië en Nederland
 • Mogelijkheid om internationale contacten in de hele wereld te verwerven

Wat is nodig om WMBA te studeren:

 • Minst bachelor diploma,
 • Minstens drie jaar fulltime werkervaring,
 • Vaardige kennis van Engels geëvalueerd door TOEFL * of IELTS **,
 • Twee aanbevelingen gegeven door personen die goed bekend zijn met het werk van de aanvrager en in staat zijn om de kandidaat te kunnen beoordelen om een ​​master te volgen,
 • Bewijs van werkervaring - Verklaring formulier werkgevers met vermelding van de positie en verantwoordelijkheden van de aanvrager.


* Minimaal 550 punten Papiergebaseerde test, 213 punten Computergebaseerde test en 79 punten op internet gebaseerde test
** minimum score 6.0

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
24 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum