Wereldwijde leiderschap mba

Universidad Francisco De Vitoria

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Wereldwijde leiderschap mba

Universidad Francisco De Vitoria

Momenteel serveert het wereldwijde netwerk van universiteiten meer dan 20.000 studenten, waaronder meer dan 2000 afgestudeerde studenten en een alumni van meer dan 50.000 leiders. 500 voltijds faculteitslesing en onderzoek. Top-of-the-art onderzoekscentra bieden leidinggevend onderwijs en toegepast wetenschappelijk onderzoek in ondernemerschap, corporate governance, familiebedrijf, maatschappelijke verantwoordelijkheid, microfinanciering, kleine en middelgrote onderneming, evenals internationale logistiek, toerisme management, media en communicatiemanagement, milieu management, economische en industriële vooruitzichten, internationale economische en financiële normen, leiderschap en ethiek.

De Global Leadership MBA streeft ernaar om een ​​nieuwe zakelijke houding in onze studenten te creëren, leiders creëren die bekwaam zijn, evenwichtig zijn en met een visie met integriteit hebben. Bedrijven moeten vandaag een zakelijke wereld beheersen van voortdurende veranderingen en nieuwe uitdagingen.

Huidige kritieke uitdagingen voor succes zijn visie, globalisering, aanpassingsvermogen, technologieën, leiderschap en ethiek. En terwijl traditionele MBA-programma's vooral gericht zijn op het geven van toekomstige leiders de beste tools en technieken om deze uitdagingen aan te pakken, leidt de versnelling van de verandering tot een steeds dringende noodzaak om alle gebieden van menselijke capaciteit te versterken, inclusief leiderschap en ethische dimensies.


De Global Leadership MBA leert de leerlingen om de impact van nieuwe technologieën te begrijpen en zakelijke praktijken te heroverwegen. We bevorderen een evenwichtige ontwikkeling van zakelijke vaardigheden, leiderschapsbeginsel en ethisch gedrag om de effectiviteit van individuele, team- en bedrijfsregio's te verbeteren: de Verenigde Staten van Amerika, Europa en Latijns-Amerika. Het programma begint de eerste vier maanden periode in de VS. De tweede periode van vier maanden wordt geleerd in Latijns-Amerika en de derde periode van vier maanden wordt in Europa onderwezen. In Manila wordt een drie-daagse bedrijfsstudievakantie naar Azië gehouden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan