Read the Official Description

Global MBA (GMBA)

Yonsei's Global MBA-programma is opgericht in 1998 en is de eerste full-time MBA-programma in Korea, die volledig in het Engels wordt aangeboden. Gesteund door een 96-jarige geschiedenis (sinds 1917) in het bedrijfsleven onderwijs, Yonsei School of Business is bekend als Korea's eerste en beste business school.

Het programma heeft een sterke focus op zaken in Noordoost-Azië (Korea, China en Japan), die het onderscheidt van een aantal andere MBA-programma's die in Korea of ​​elders worden aangeboden. Met een aantal keuzevakken die zich richten op de regio, is elke cursus ontworpen om studenten te helpen deskundigen in de Noordoost-Azië business.

Daarnaast is het programma ontworpen om studenten een werkelijke wereldwijde ervaring te bieden, waarbij studenten uit 20-30 verschillende landen elkaar interageren om hun cultuur, kennis en zakelijke aspecten te begrijpen.

GMBA-programma overzicht

Cursusvereisten

Studenten zijn verplicht 51 credituren te voltooien die 33 credituren voor kernen en 18 credituren voor keuzevakken bevatten. De vereiste kernen zijn in vier niveaus georganiseerd: fundering, functie, ervaring en integratie. Studenten kunnen ook kiezen voor specialisatie in een van de drie functionele gebieden: Financiën, Marketing of Strategie / Management.

Core Courses omvatten

Statistieken voor Management, Economische Analyse, Carrière Ontwikkeling Workshop, Bedrijfsstrategie, Financieel Management, Moderne Marketing Management, Financiële Accounting, Management Science, Organizational Behavior, Operations Management, Corporate Internship (of Global Fieldwork), IT voor Business Value, Managerial Accounting, Global Business Strategy, Business Presentation & Case / Competitie, Bedrijfsethiek & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Keuzevakken zijn onder andere:

Bedrijfsanalyse & waardering, Belasting- en bedrijfsstrategie, Interne controle, winstbeheer en boekhoudkundige fraude, Financiële analyse, Relatiemarketing, Reclame en geïntegreerde marketingcommunicatie, Marketingstrategie voor dynamische bedrijven, Begrip consumentengedrag, Hightechmarketing voor concurrentievoordeel, Global zakelijke omgeving, Global marketing, Azië management, Global knowledge management, Global alliance management, Emerging market strategie, Zakendoen in Korea, Zakendoen in China, Zakendoen in Japan, Blue Ocean strategie, Leiderschap, Ondernemerschap in actie, Human resources management, Strategische zakelijke onderhandelingen, Internationale financiën, Risicobeheer van financiële instellingen, Economie van de financiële markten, Bedrijfsfinanciering, Investeringen, Logistiek en supply chain management, Service management, Wereldklasse inkoop en leveranciersmanagement, Global supply chain management, Project management, Business proces innovatie, IT-strategie, IT-industrie in Korea, Beslissingen onder onzekerheid, Business simulatie, Besluitvorming workshop, Creatief probleemoplossing (Niet alle electieve cursussen worden aangeboden in alle semesters, en deze lijst is onderhevig aan verandering.)

Uitwisselingsprogramma

Om de studenten de gelegenheid te bieden om hun wereldwijde zakelijke perspectief en communicatievaardigheden te verbeteren, evenals om te voldoen aan de behoeften van studenten uit andere regio's, een kans om deel te nemen aan Aziatische ervaringen en netwerken, zijn unieke uitwisselings- en bezoekprogramma's voor studenten gecoördineerd.

Toelatingsvoorwaarden

Toelatingsschema: Schooljaar 2011-2012

Toepassingsdatum: 31 december 2010

Interviewbericht: 14 januari 2011

Toelating Resultaten: 31 januari 2011

De Yonsei Global MBA streeft naar het samenbrengen van een diverse groep deelnemers uit diverse landen met een breed scala van ervaringen, academische achtergronden en talenten. Van de aanvragers wordt verwacht dat:

  • Een bachelor diploma (BS / BA)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • Een goede TOEFL-, IELTS-, TOEIC-, PTE- of TEPS-score, of een gelijkwaardig resultaat als Engels niet de taal van instructie op het voorgraadse niveau was. De instelling code voor TOEFL is 9893.
  • Het volgende is niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen:
    • Een bevredigende GMAT score (de instelling code voor GMAT is 1637)

Selectiecriteria

  • Aanvragers worden gescreend op basis van academische platen, aanbevelingbrieven, essays GMAT en TOEFL (of gelijkwaardige) scores en eerdere ervaring
  • Bijgesloten aanvragers worden geïnterviewd in pers

Beurs

Het streven naar een MBA vereist een aanzienlijke investering. Hiermee biedt Yonsei MBA een scala aan beurzen en afstudeerassistenten voor alle studenten.

Hoge potentiële kandidaten met superieure academische prestatie en sterke leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden zullen de gelegenheid krijgen om beurzen te ontvangen en afstudeerassistenten te verlenen.

De beurs bedraagt ​​25% tot 100% van de collegegeld. Een afgestudeerd assistentschap biedt een stipendie (1.000.000 per maand), die de levensonderhoud omvat. Alle beurzen en assistenten worden toegekend op het moment dat toelatingsbesluiten worden genomen.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Duration
18 maanden
Voltijd
Prijs
- Aanvraagvergoeding: $ 85 USD
By locations
By date
Begindatum
Juni 2019
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Einddatum