Wereldwijde mba voor leidinggevenden

University of Virginia Darden School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Wereldwijde mba voor leidinggevenden

University of Virginia Darden School of Business

Darden's Global MBA for Executives (GEMBA) is ontworpen voor ervaren managers die hun internationale carrière willen bevorderen terwijl ze voltijd werken.


Het 21-jarige programma wordt geleerd door dezelfde hooggeplaatste faculteit die in de andere Darden-diploma's leert en zich richt op het voorbereiden van studenten om wereldwijd klaar te zijn - klaar om een ​​bedrijf in een internationale omgeving te beheren en klaar om een ​​organisatie te leiden die zaken doet in meerdere landen. Darden bereikt dit doel door zowel de globale inhoud van het curriculum als de context waarin we het leveren.

Nadat u de Darden GEMBA hebt voltooid, bent u bereid om in wereldwijd gedistribueerde firma's, over markten, over culturen en in opkomende regio's te gedijen.

Internationale Residencies

Tijdens het programma zult u zes internationale residenties bijwonen - één keer naar Brazilië, Europa, China en India, en twee keer naar de Verenigde Staten. Bij deze residenties reist u met Darden's topgerichte faculteit en gaat u naar de methodeklasse, bezoek invloedrijke bedrijven tijdens Global Leadership Explorations, krijg culturele kennis en contacten en leer over internationale grenzen werken.

Afstand leren

Ongeveer een derde van het GEMBA cursuswerk wordt geleverd via afstandsonderwijs. Om een ​​veelbelovende leerervaring tussen residenties te bieden, zal u deelnemen aan live online klassen, werken aan individuele opdrachten, deelnemen aan kleine groepsprojecten en leerteambijeenkomsten, en ontmoet een-tegen-een met de faculteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
21 maanden
Locations
Verenigde Staten - Charlottesville, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates