wereldwijde mode beheer executive mba

Institut Francais de la Mode

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

wereldwijde mode beheer executive mba

Institut Francais de la Mode

Een internationale part-time programma

De Global Fashion Management is een part-time opleiding en de enige Executive MBA in de mode en design management, waarmee de deelnemers om hun carrière voort te zetten.

De cursus wordt georganiseerd in samenwerking tussen Institut Français de la Mode, Fashion Institute of Technology in New York en Hong Kong Polytechnic University in Hong Kong. Met een echt internationaal perspectief, bereidt hoog potentieel leidinggevenden voor top-level leidinggevende verantwoordelijkheden in de mode en de creatieve industrie in het algemeen.

Het geeft jonge professionals met de belangrijkste vaardigheden van de sector om hen in staat te plannen en uitvoeren van strategieën voor de bestaande merken of het opzetten van hun eigen bedrijf, terwijl de versterking van hun kennis van de codes van de mode, luxe en creatie in een internationale context.

Het programma is gericht op ervaren managers, zeer gemotiveerd om te werken in de mode en design-industrie, met of zonder ervaring in de sector.

  • Undergraduate kwalificaties: management, economie, politieke wetenschappen, recht, kunst, communicatie, toegepaste kunst, techniek ...
  • Vier-jarige opleiding (professionele gelijkwaardigheid mogelijk).
  • Minstens 5 jaar professionele ervaring.
  • Vloeiend Engels.

Lesgeven vindt plaats in de drie grote wereld modesteden. In aanvulling op de cursus bij IFM in Parijs, intensieve seminars vinden plaats in New York en Hong Kong dat de deelnemers in staat stellen om solide en bevoorrechte banden met een internationaal netwerk van mode en design professionals te creëren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Price
Prijs
27,000 EUR
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan