Lees de Officiële Beschrijving

Yale MBA voor Bestuurders:
Leiderschap in de gezondheidszorg

Het programma

De Yale MBA voor Bestuurders: Leiderschap in de gezondheidszorg Programma is een intensieve, 22-maanden Executive MBA-programma die leidt tot een Yale MBA-graad. Speciaal ontworpen voor actuele professionals die streven naar verandering in de zorgsector, met dit MBA-programma studenten de leiding geven aan de leidinggevende en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om de meest dringende problemen aan te pakken in de voorhoede van een steeds veranderende zorgsector.

Het executive format programma stelt werkende professionals in staat om een ​​Yale MBA te verdienen, terwijl ze hun carrière verder op hun respectieve terreinen voortzetten. Onze studenten komen uit diverse professionele achtergronden en het milieu stimuleert samenwerking om perspectieven te verbreden en stelt een betere waardering voor de unieke uitdagingen voor de gezondheidszorg. Als gevolg hiervan zijn onze studenten meer vertrouwen in het maken van de kritieke beslissingen die nodig zijn voor verandering.

Belangrijkste elementen van het programma:

  • Yale School of Management's innovatieve, geïntegreerde core curriculum
  • MBA-curriculum met een gespecialiseerde focus op het bedrijfsleven van gezondheid
  • Toegang tot wereldklasse middelen aan de Yale University
  • Kleine klasgroottes en intieme cohortgemeenschappen van professionals met gedemonstreerd leiderschap op het kruispunt van zaken en samenleving
  • Uitgebreid alumni netwerk van wereldwijde zorg en bedrijfsleiders
  • Uitvoerend opleidingsformaat om voortzetting van voltijdse arbeid te vergemakkelijken
  • Yale MBA-graad


De strenge coursework wordt in de real-world context door de Colloquium in Healthcare Leadership, en gegeven praktische toepassing door het Field Studies Programma. De Colloquia-serie brengt eminente beoefenaars van alle aspecten van de gezondheidszorg naar de campus in contact met studenten in een groep van kleine groepen en spreekt over hun perspectieven op de huidige problemen in de gezondheidszorg, hun organisaties, hun werk en hun carrières. Field Studies is een jaarlange, projectgebaseerd programma dat de kennis en vaardigheden van coursework en colloquia integreert in een actieve zorginstelling.

Klassen zijn elke week op vrijdag en zaterdag gepland, met intensieve verblijfsperiodes van twee weken in de eerste zomer en een week in de tweede. Op dit schema kunnen de leerlingen de eisen van de Yale MBA in tweeëntwintig maanden afronden. Afstuderen is gelijktijdig met de voltijdse MBA-klasse.

Wie kiest de Yale Leadership in Healthcare MBA

Het MBA voor Bestuurders curriculum en educatief ontwerp weerspiegelen onze inzet om leiders op te leiden voor rollen die zowel integratief als strategisch zijn, en waarin ze een rol spelen bij het bepalen van de richting van hun organisaties. We zetten ook een hoge prioriteit in bij het samenbrengen van studenten die van hun professionele diversiteit hen van elkaar kunnen leren, op hetzelfde moment dat zij van hun professoren leren. Dat betekent professionals van alle soorten zorgverleners - en zelfs van organisaties buiten de gezondheidszorg die gezondheidszorg klanten of cliënten bedienen - vinden het Leadership in Healthcare MBA een waardevol actief als ze hun persoonlijke en professionele doelen nastreven.

Waarom moet je de Yale MBA voor Bestuurders overwegen

CURRICULUM

Door het innovatieve geïntegreerde MBA-curriculum van Yale leer je fundamentele zakelijke vaardigheden in een rijke context. Geavanceerde cursussen met de faculteit Yale geven u een diepgaand inzicht in de grootste problemen die de gezondheidszorgindustrie ondervindt.


KALENDER

Het schema stelt u in staat om een ​​strenge professionele opleiding te ontvangen zonder uw carrière te onderbreken of uw leven te ontwijken. Met onze online werkomgevingen kunt u met projectteams en professoren ontmoeten, zelfs als u niet op de campus bent. En onze lessen eindigen op een schema waarmee u met de rest van de universiteit kan afstuderen.

COLLEGA'S

Uw klasgenoten en professoren worden een levenslang professioneel ondersteunend netwerk; Leiderschap in alumni van de gezondheidszorg uit andere jaren zal dat netwerk uitbreiden; en u zal lid zijn van een Yale Healthcare Leadership gemeenschap die afgestudeerden van Yale College, Yale School of Medicine, Yale School of Public Health, Yale School of Nursing en Yale's geavanceerde wetenschappelijke programma's, alsmede afgestudeerden van de School of Management's fulltime programma, die allemaal in belangrijke posities in alle hoeken van de zorgsector kunnen worden gevonden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Yale School of Management »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
22 maanden
Voltijd
Prijs
129,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet