Read the Official Description

Master Technology, International Business and Leadership

Effectieve managers nodig wereldwijde kennis; sterke technologische vaardigheden; en collaboratieve finesse. De Chapman Graduate School of Business omvat het allemaal: Internationaal perspectief: vergroot en verdiept uw ​​mondiaal perspectief in verschillende landen en culturen.

Hemisferische scherpstelling: maakt gebruik van onze centrale locatie in Miami, waardoor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied binnen handbereik.

Technologische kwaliteit: versterkt je IT dapperheid voor meer effectief leren.

International MBA

Bereid je voor om te concurreren en te slagen op mondiaal niveau. De full-time, International MBA (IMBA) programma van een jaar is een van de hoogst genoteerde programma's in het land gerangschikt # 15 van USNews & World Report (2016), # 40 in de wereld door América Economía (2015), en # 56 voor de beste full-time MBA programma door BusinessWeek (2014).

Je krijgt een dieper begrip van de wereldwijde business issues te krijgen, te bouwen culturele en taalkundige vloeiendheid, en ervoor kiezen om het buitenland te studeren of kiezen een stage-ervaring op internationaal of multinational. Onze IMBA ervaring weerspiegelt de wereld van diversiteit, meer dan de helft van de studenten en docenten in dit programma zijn internationaal.

International Training in een mondiale zakelijke omgeving

De Universiteit van Miami locatie biedt u alle voordelen van een multiculturele, stedelijke en etnisch rijke centrum. De stad is een business hub-aansluiting van de beide Amerika's en dienen als regionaal hoofdkantoor voor tal van multinationals. Het is de ideale setting voor uw internationale bedrijfsleven het onderwijs, met carrièremogelijkheden verspreid over veel dynamische industrie.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by International Accelerator »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019