Lees de Officiële Beschrijving

Programma

De Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University en het Hotel Institute Montreux (HIM) erkennen de wereldwijde vraag naar diverse en goed opgeleiden zakenleiders. Ze hebben een strategische alliantie gevormd om de Master of Business Administration degree te bieden. Dit innovatieve academische partnerschap met HIM biedt de studenten de gelegenheid om een ​​wereldklasse, geaccrediteerde Amerikaanse afgestudeerde diploma te volgen, terwijl hij op de prachtige Montreux, Zwitserland campus van HIM is. Het programma combineert Northwood's academische inhoud en benadering met HIM's eersteklas studentendiensten om een ​​unieke educatieve en culturele ervaring te bieden. Het versnelde eenjarige programma bestaat uit vier, negen weken modules die door de unieke DeVos faculteit uit de Verenigde Staten worden geleverd.

Dit voltijdse studieprogramma is ontworpen voor hoogkwalitatieve studenten uit onderwijsprogramma's en bedrijven over de hele wereld. Het programma bereidt de studenten op om niet alleen te overleven in de complexe wereldwijde economie van vandaag, maar ook de voorbereiding van de studenten om verandering binnen te brengen. De afgestudeerden van DeVos zijn klaar om hun tegenhangers in hun carrière sneller te presteren dan ze ooit zouden kunnen verwachten. We realiseren deze prestatie door onze studenten te versterken in een echt dynamische leergedreven leerbenadering. Met geïntegreerde management curricula leren de studenten van DeVos het management door het management in een interactief formaat te gebruiken met behulp van de handtekening DeVos Case Study Methodology.

Onderwijsuren

Het programma wordt in vier modules van negen weken geleerd. Cursussen worden geleverd als twee weekse seminars - bijv. Cursus I in weken 2 en 6, cursus II in weken 3 en 7, en cursus III in weken 4 en 8 van elke module. Week 1, 5 en 9 van elke module zijn toegewijd aan individuele en groepsleveringen.

Kwalificatie

Master in Business Administration toegekend door Richard DeVos Graduate School of Management aan de Northwood University.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
52,400 CHF