's Avonds MBA-programma

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Professionals die willen dat het concurrentievoordeel van een MBA-graad, maar ook willen blijven werken full-time, kijken naar de drie-jarige Michael G. Foster School of Business Avond MBA programma. In aanvulling op dezelfde geweldige functies gevonden in de full-time programma - een strenge, cross-functionele curriculum in Business Essentials, ervaren docenten die een uitgebreide kennis en responsief, en hands-on leermogelijkheden ontworpen om teambuilding en leiderschap te versterken vaardigheden - de Avond MBA programma heeft voordelen die uniek zijn voor het programma.

Programma-overzicht

De Avond Master of Business Administration Program biedt een zeer effectieve manier om uw business en management vaardigheden te vergroten en te revitaliseren je carrière mogelijkheden. Aangeprezen als een model voor andere universiteiten, de gerespecteerde Universiteit van Washington programma biedt hetzelfde onderwijs als onze prestigieuze full-time dag MBA-programma in een formaat dat geschikt werkende professionals.

De meeste 's avonds MBA-studenten hebben een arbeidsovereenkomst situatie die voldoende stabiel is om te nemen over de strenge eisen van de graduate-level klassen, studietijd en groepsbijeenkomsten. Niet verrassend, de gemiddelde leeftijd, werkervaring en pre-MBA carrièrelijnen van de avond studenten zijn hoger dan die van de dag studenten. 'S Avonds studenten de meeste kans om kennis te gebruiken die is opgedaan in het programma om vooraf met hun huidige werkgever of om de overgang naar een betere positie in een verwant veld, vaak nog voordat de voltooiing van de opleiding.

'S avonds studenten in twee-en vier-krediet cursussen meer dan 10 opeenvolgende 10-weekse kwartalen. De eerste zeven kwart bestaan ​​voornamelijk van de vereiste kernklassen; de resterende drie kwartalen te bieden voor gevorderde studie in een breed scala van zakelijke gebieden. Studenten over het algemeen de lessen maandag en woensdagavond vanaf ongeveer 6u15-21u40 tijdens de eerste zes kwartalen. De hele kern van cursussen, toegewezen studie groepen van vijf tot zes mensen meestal een keer per week ontmoeten elkaar op een andere avond. Keuzevakken worden aangeboden in blokken van drie uur een keer per week op maandag tot en met donderdagavond. Studenten hebben meestal twee keuzevakken in elk van de laatste vier kwartalen. Sommige studenten nemen een extra keuzevak of schrijf u in een keuzevak aangeboden tijdens de dag af te studeren vroeg.

Speciale programma's - Bring Your Future in Focus

De Avond MBA programma biedt vele speciale programma's als opties die je kan nastreven als onderdeel van uw keuzevakken.

Certificaat Programma


Het Centrum voor Innovatie & Ondernemerschap en Global Business Program mogelijkheden bieden buiten de klas om uw leren focussen. In aanvulling op het verkrijgen van real-world ervaring en netwerkmogelijkheden, verdien je een certificaat in uw gebied van concentratie.

Andere gerichte studiegebieden waarin u wellicht geïnteresseerd zijn:

  • Wereldwijde handel en transport Logistiek (GTTL)
  • Environmental Management Certificate Program
  • Real Estate Studies

Dual Graden


Als je lange-termijn belangen span verschillende academische disciplines, een meervoudige graad of dual degree programma kan de juiste keuze voor jou. Deze optie geeft studenten de mogelijkheid om een ​​MBA te verdienen, terwijl het invullen van een tweede graduaat. Om in aanmerking te komen, moeten de studenten van toepassing op en worden aanvaard door beide programma's. Houd er rekening mee dat, hoewel 's avonds MBA-opleidingen worden aangeboden op een part-time basis, cursussen via andere scholen kan worden op een full-time of dag-time basis.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Lees meer

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Lees Minder
Seattle , Seoul , San Francisco + 2 Meer Minder