Keystone logo
Brazilië

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Brazilië 2023

Aantal instellingen: 157
  • São Paulo, Brazilië

  FIA (Fundação Instituto de Administração), opgericht in 1980 door professoren van de afdeling Administratie van USP (Universiteit van Sao Paulo), brengt een selecte groep coördinatoren samen die werken in institutionele programma's en onderzoeks-, advies- en onderwijsprojecten op alle gebieden ontwikkelen van Administratie. FIA, een referentie onder business schools, heeft een hooggekwalificeerde faculteit die onderzoeks-, advies- en onderwijsprojecten ontwikkelt op alle gebieden van bedrijfskunde.

  • Valbonne, Frankrijk
  • Belo Horizonte, Brazilië
  • + 6 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • São Paulo, Brazilië
  • Rio de Janeiro, Brazilië
  • + 2 meer

  Met meer dan 65 jaar geschiedenis is ESPM een Braziliaanse referentie in communicatie, marketing en management in het hoger onderwijs, met DNA van innovatie en technologie aanwezig in alle leerprocessen en het opleiden van professionals die zijn voorbereid op de toekomst.

  • Rio de Janeiro, Brazilië
  • Bailrigg, Verenigd Koninkrijk
  • + 3 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Frankrijk
  • São Paulo, Brazilië
  • + 3 meer

  Partner van de Kamer van Koophandel en Industrie van Nantes, L'École de design Nantes Atlantique is een particuliere instelling voor hoger onderwijs gewijd aan ontwerpberoepen, in samenwerking met l'Université de Nantes.

  • Paraná, Brazilië

  Er zijn veel aspecten die een instelling voor hoger onderwijs waarderen, maar een hoge reputatie in MEC is de belangrijkste indicatie dat de cursussen, de structuur en de faculteit voldoen aan de ideale kwaliteitsnormen. Volgens de laatste onthulling van het bureau behaalde Uniandrade graad 4 (met als hoogste score 5) en behoort het tot de beste universitaire centra van het land. De notitie verwijst naar het IGC - acroniem voor General Course Index. Maar de toewijding van Uniandrade om uitmuntend onderwijs te geven, is niet in het afgelopen jaar begonnen. Daarvoor is er meer dan 40 jaar geschiedenis! Naast de IGC is de instelling er trots op dat 80% van de niet-gegradueerde cursussen wordt geëvalueerd met kwaliteitskeurmerken. Om een instelling op deze prominente positie te plaatsen, evalueert de MEC-commissie verschillende aspecten, waaronder de prestaties van studenten bij ENADE, de fysieke structuur, kwalificatie van docenten, onder andere.

  • Goiás, Brazilië

  De staatsuniversiteit van Goiás, opgericht in 1999 bij wet 13.456, bracht een nieuwe en veelbelovende realiteit in het hoger onderwijs in de staat. UEG, georganiseerd als een multicampus-universiteit, gevestigd in Anápolis, is het resultaat van het proces van transformatie en incorporatie van belangrijke instellingen voor hoger onderwijs, zoals de Staatsuniversiteit van Anápolis (Uniana), de Hogere School voor Lichamelijke Opvoeding van de staat Goiás (Esefego ) en andere geïsoleerde instellingen voor hoger onderwijs, onderhouden door de overheid. Volgens historische gegevens is UEG geboren ten voordele van een groot aantal gemeenten in Goiás, met de nadruk op regionale bijzonderheden. De groei ervan zorgde voor een innovatieve ervaring door een project van internalisering van onderwijs, onderzoek en voorlichtingsactiviteiten, wat leidde tot verschillende gemeenten in Goiás een universiteitscampus met de implementatie van niet-gegradueerde en afgestudeerde cursussen in de meest uiteenlopende kennisgebieden. Bovendien heeft UEG speciale programma's geïmplementeerd, zoals het Full Parceled Degree Program, dat opleidingen op bachelorniveau bood aan duizenden leraren uit de staat, gemeentelijke en particuliere netwerken. UEG heeft vorm gekregen met de missie om wetenschappelijke kennis en kennis te produceren en te socialiseren, naast het ontwikkelen van de cultuur en integrale training van professionals en individuen die in staat zijn om kritisch te worden opgenomen in de samenleving en het bevorderen van de transformatie van de sociaaleconomische realiteit van de staat Goiás. en uit het land. Als multi-campus instelling heeft de UEG een universiteitscampus in alle microregio's van de staat die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van Goiás.

  • Jardim Sao Paulo, Brazilië

  De Federale Universiteit van de Valleien van Jequitinhonha en Mucuri (UFVJM) is een openbare instelling voor hoger onderwijs die verbonden is met het Ministerie van Onderwijs (MEC), opgericht bij wet 11.173, gepubliceerd in het federaal staatsblad op 8 september 2005. De geschiedenis begon in In september 1953, toen de toenmalige gouverneur Juscelino Kubitschek de Oliveira de Faculteit Tandheelkunde van Diamantina (Faod) oprichtte, met als doel te voorzien in de behoeften van het grote gebied dat de Jequitinhonha-vallei is. Voordat het UFVJM werd, was het de Federale Faculteit Tandheelkunde (Fafeod) en de Geïntegreerde Federale Colleges van Diamantina (Fafeid). UFVJM heeft campussen in vier steden: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí en Janaúba, die de mesoregio's Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste en Norte de Minas Gerais bestrijken.

  • Formosinha, Brazilië

  De Katholieke Universiteit van Brasilia (UCB) is de enige particuliere universiteit in het Federaal District. Het is een katholieke, filantropische instelling voor hoger onderwijs in de gemeenschap. UCB wordt beheerd door de Braziliaanse Unie van Katholiek Onderwijs (UBEC), die werd opgericht in 1972, met als doel het behoud van katholieke onderwijsinstellingen en het verstrekken van een solide en kwalitatief hoogstaand onderwijsnetwerk.

  • São Paulo, Brazilië

  Innovatie, technologie, duurzaamheid en hands-on werk zijn al 35 jaar de essentie van Eniac. Door middel van echte en uitdagende projecten leidt Eniac leiders en ondernemers op die, sinds studenten, de professionele vaardigheden en praktijken ontwikkelen die nodig zijn om op te vallen op de arbeidsmarkt. Al deze investeringen in multidisciplinaire methodologieën, infrastructuur en internationale kwaliteitsnormen maken van Eniac de beste instelling voor hoger onderwijs in Guarulhos, volgens de MEC-ranglijst.

  • Bonsucesso, Brazilië

  UNISUAM is al meer dan 50 jaar actief op academisch gebied en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld terwijl het de realiteit van zijn studenten veranderde. UNISUAM, het eerste universitaire centrum van Brazilië, heeft zijn studenten altijd op de eerste plaats gehouden, gericht op zijn missie om de ontwikkeling van mannen te bevorderen, door les te geven gericht op de academische, professionele en persoonlijke verbetering van het publiek waarop het betrekking heeft.

  • Fábricas, Brazilië

  De Federale Universiteit van São João del-Rei (UFSJ) werd opgericht bij wet 7.555 van 18 december 1986 als de São João del-Rei Higher Education Foundation (Funrei), als resultaat van de ontmoeting en federalisering van twee instellingen: de Dom Bosco Faculteit Wijsbegeerte, Wetenschappen en Letteren, waarvan de activiteiten begonnen in 1954, beheerd door de provincie São João Bosco; en de gemeentelijke stichting van São João del-Rei, die de Faculteit Economische, Administratieve en Boekhoudwetenschappen (Faceac) en de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen (Faein) onderhoudt, waarvan de activiteiten begonnen in respectievelijk 1972 en 1976.

  • Bahia, Brazilië

  De BAHIA ADVENTIST FACULTY (FADBA) is een onderwijsinstelling van de Zevende-dags Adventistenkerk, gebaseerd op het bijbelse wereldbeeld, toegewijd aan het christelijke verlossingswerk en de integrale vorming van bekwame professionals voor het verantwoord uitoefenen van burgerschap en dienstbaarheid aan de gemeenschap .

  • Parque dos Jacarandás, Brazilië

  De universiteit laat zien hoe de sterke traditie en de verbinding met de hedendaagse wereld en haar transformaties te combineren. De toekomst, innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid vormen de basis van een omgeving die de evolutie van wetenschap, kennis en technologie op een multidisciplinaire manier integreert.

  • Goiabeiras, Brazilië

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) is een autonome instelling die verbonden is met het Ministerie van Onderwijs (MEC), met curriculaire, wetenschappelijke, administratieve, financiële en vermogensbeheerautonomie. Het werkt vanuit het geloof in de ondeelbaarheid van onderwijs-, onderzoeks- en outreach-programma's, met een roeping om op alle kennisgebieden te werken. Ufes werd opgericht op 5 mei 1954. Het omvat vier universiteitscampussen - Goiabeiras en Maruípe in de hoofdstad Vitória, en in de gemeenten Alegre (ten zuiden van de staat) en São Mateus (ten noorden van de staat) - met een oppervlakte van 4,3 miljoen vierkante meter. De totale oppervlakte van de campussen is 292.000 vierkante meter (bebouwde oppervlakte).