Keystone logo
Duitsland

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Duitsland 2023

Aantal instellingen: 241
  • Riedlingen, Duitsland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Duitsland
  • Berlin, Duitsland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Polen
  • Freiberg, Duitsland
  • + 1 meer

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Berlin, Duitsland

  BIMM Instituut is een gemeenschap. Het is waar creatieve mensen thuishoren. Met 40 jaar ervaring in het geven van onderwijs in de creatieve sector, weten we waar en hoe we deuren naar uw toekomst kunnen openen. Onze opleidingen omvatten de wereld van muziek, film en acteren en bereiden je voor op een succesvolle en duurzame carrière in de creatieve industrie. Met cursussen die in het Engels worden gegeven en studenten van over de hele wereld, stomen we je klaar voor de internationale industrie. Onze gerenommeerde docenten zijn actieve figuren uit de industrie en beschikken over een schat aan ervaring die wordt meegenomen in uw academische studies. Naast je lezingen en tutorials geven we een reeks masterclasses met industriereuzen - zodat je rechtstreeks te horen krijgt van de mensen die je het meest bewondert. Je hebt toegang tot industriestandaard faciliteiten, talloze professionele connecties en ongeëvenaarde werkervaringsmogelijkheden bij de meest opwindende creatieve organisaties en bedrijven in Duitsland. Met Berlijn als onze thuisbasis, studeer je in het hart van het belangrijkste creatieve centrum van Duitsland met mogelijkheden om samen te werken in de wereld van film, muziek en theater.

  • Oldenburg, Duitsland

  De afdeling Informatica van de Universiteit van Oldenburg kijkt ondertussen terug op meer dan 35 jaar onderwijs op alle gebieden van computer- en informatica. Het internationaal gerenommeerde energieonderzoek van Oldenburg - niet alleen op het gebied van energie-informatica - heeft een geschiedenis van meer dan 30 jaar, die wordt gekenmerkt door een interdisciplinaire uitwisseling met andere universiteitslocaties in Nedersaksen, Duitsland en in het buitenland en verschillende wetenschappelijke centra. Het werk op het gebied van "Intelligent Energy Systems" aan de Universiteit van Oldenburg behoort tot de topgroep.

  • Oldenburg, Duitsland
  • Stavanger, Noorwegen

  De European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) is de eerste Afrikaans-Europees-Aziatische Erasmus Mundus-mastercursus in migratiestudies en wordt gezamenlijk geleid door drie Afrikaanse, vier Europese en twee Aziatische partners, gefaciliteerd door een breder netwerk van geassocieerde partners . EMMIR is een uniek studieprogramma dat zich richt op migratie door middel van een interculturele benadering, waarbij studenten worden uitgerust met diepgaande theoretische en methodologische vaardigheden in migratiestudies en ze worden aangemoedigd om veldwerk uit te voeren, voornamelijk in Afrikaanse, Aziatische en Europese contexten. Het is ontworpen als een multidisciplinair tweejarig masterprogramma (120 ECTS) dat belangrijke hedendaagse kwesties behandelt in een nog steeds opkomend studiegebied.

  • Reutlingen, Duitsland

  In een internationale leeromgeving leiden we toekomstige leiders op die op verantwoorde wijze onze wereldeconomie en samenleving vormgeven. ESB Business School maakt deel uit van de openbare, door de staat gefinancierde universiteit van Reutlingen en stelt al veertig jaar de norm in de opleiding en training van jonge leiders in internationale bedrijfskunde en bedrijfskunde. In de buurt van Stuttgart bevindt de ESB Business School zich in een welvarende regio waar veel wereldspelers wonen, bijvoorbeeld in de auto- of machinebouw.

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  De European University of Post-Industrial Cities (UNIC) is in 2020 opgericht met als doel inclusief onderwijs te bieden aan een nieuwe generatie studenten. Een alliantie van 10 Europese universiteiten gevestigd in postindustriële steden en gefinancierd door de Europese Commissie, werkt hand in hand met stadsinstellingen om ervoor te zorgen dat stedelijke kwesties op een voor alle leerlingen toegankelijke en inclusieve manier worden meegenomen in onderwijs en onderzoek. De alliantie lanceert haar eerste gezamenlijke masteropleiding in 2023 en is op zoek naar studenten die de postindustriële transformaties van hun steden zullen bevorderen en hoogopgeleide afgestudeerden zullen worden in nieuwe wetenschappelijke disciplines die inspelen op de behoeften van de veranderende economie in Europa en rond de wereld.

  • Fürth, Duitsland

  Wij zijn onderdeel van SRH, een onderwijs- en gezondheidsbedrijf dat al meer dan 50 jaar mensen begeleidt op hun opleidingstraject. Iedereen leert anders. Het is dan ook onze taak om ieder individu persoonlijk te ondersteunen en zo de voorwaarden te scheppen voor een succesvol leven.

  • Poitiers, Frankrijk
  • Iași, Roemenië
  • + 5 meer

  De European Campus of City-Universities (EC2U) is een multiculturele en meertalige alliantie die bestaat uit zeven lang bestaande, door onderwijs en onderzoek geleide, lokaal en wereldwijd geëngageerde universiteiten uit vier verschillende regio's van de Europese Unie: de universiteit van Coimbra, de Universiteit van Iaşi, de Universiteit van Jena, de Universiteit van Pavia, de Universiteit van Poitiers (coördinator), de Universiteit van Salamanca en de Universiteit van Turku. De Alliantie heeft de ambitie om een innovatieve ruimte te ontwikkelen waar mobiliteit vrij kan stromen tussen de zeven universiteiten en aangesloten steden.

  • Barcelona, Spanje
  • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
  • + 6 meer

  Een consortium van Europese universiteiten heeft een nieuw en innovatief pan-Europees EUMaster4HPC-programma ontwikkeld dat zich richt op hoogwaardige oplossingen. EUMaster4HPC brengt de belangrijkste spelers in het HPC-onderwijs in Europa samen om de volgende generatie hoogopgeleide en getalenteerde HPC-experts op te leiden om de Europese digitale transformatie te stimuleren. EUMaster4HPC vertrouwt op innovatieve curriculum- en onderwijsparadigma's, academische excellentie, HPC-experts van wereldklasse, toegang tot supercomputercentra en krachtige ondersteuning door de industrie.

  • Ulm, Duitsland

  Ulm University is een toonaangevend centrum voor leren, onderwijzen, onderzoek en overdracht. Sinds de oprichting in 1967 als universiteit “onder één dak” heeft het zich op indrukwekkende wijze ontwikkeld tot een levendig internationaal knooppunt voor innovatie en kennis.

  • Berlin, Duitsland

  FUBiS is een intensief, academisch programma van Freie Universität Berlin waarmee studenten studiepunten kunnen verdienen die kunnen worden meegeteld voor hun diploma's bij hun thuisinstelling. FUBiS-sessies duren 3 tot 6 weken en vinden zowel in de zomer als in de winter plaats.

  • Heide, Duitsland

  De West Coast University of Applied Sciences is een van de jongste openbare universiteiten in Sleeswijk-Holstein en richt zich naast moderne apparatuur vooral op praktijkgericht onderwijs en goede begeleiding. In totaal zijn er ongeveer 1.900 studenten ingeschreven en wordt waarde gehecht aan een individuele leeromgeving en het werken in kleine groepen in de individuele cursussen. De ligging in Heide/Holstein is ideaal voor je studie toerisme, omdat de stad vlakbij toeristische trekpleisters als Büsum, St. Peter-Ording, Sylt en Hamburg ligt. Kortom: Je studeert waar het toerisme zich afspeelt en profiteert van het sterke netwerk met de talrijke (regionale) praktijkpartners uit de toeristische sector. Bovendien is het Duitse Instituut voor Toerismeonderzoek gevestigd aan onze universiteit. Omdat het instituut toepassingsgericht onderzoek doet, landelijk is genetwerkt en in de praktijk een uitstekende reputatie geniet, kan het voor jou makkelijker zijn om aan je carrière te beginnen. Door een continue kennisoverdracht van actuele onderzoeksresultaten naar het onderwijs bieden we je een toekomstgerichte opleiding.

  • Eltville, Duitsland

  Als gelieerd instituut van de Universiteit van Regensburg streeft de IRE|BS Real Estate Academy naar de hoogste kwaliteit en is het een internationale leider in universitair en deeltijdonderwijs voor vastgoedprofessionals. Al meer dan drie decennia zijn we de vereisten voor vastgoedkwalificaties constant een stap voor gebleven.