Keystone logo
Ghana

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Ghana 2023

Aantal instellingen: 7
  • New York, Verenigde Staten
  • Athens, Griekenland
  • + 11 meer

  Unicaf is een wereldwijde educatieve organisatie gevestigd in Europa, die beurzen aanbiedt aan in aanmerking komende kandidaten om academische studies te volgen bij haar partneruniversiteiten, momenteel de University of Suffolk (VK), de Liverpool John Moores University (VK), de University of South Wales (VK) , de University of California, Riverside Extension (USA) en de multi-campus Unicaf University (Afrika).

  • Accra, Ghana

  MEST is een Afrika-breed trainingsprogramma voor technologie-ondernemers, een intern startfonds en een netwerk van hubs die incubatie bieden voor technologie-startups in Afrika. MEST is in 2008 opgericht in Ghana en biedt training, financiering en ondersteuning van essentiële vaardigheden op het gebied van softwareontwikkeling, zaken en communicatie aan Afrikaanse tech-ondernemers. Hubs bevinden zich in Accra, Ghana; Lagos, Nigeria; Kaapstad, Zuid-Afrika; en Nairobi, Kenia. MEST wordt gefinancierd door de Meltwater Foundation, de non-profittak van Meltwater, een wereldleider op het gebied van media-intelligentie en Outside Insight.

  • Accra, Ghana

  NiBS is een particuliere boetiekschool in Ghana. Het werd opgericht om het verschil te maken met een nieuw soort onderwijsmodel dat is ontworpen om aan de behoeften van leidinggevenden te voldoen. Het leveringsmodel van het NiBS-programma is ontworpen rond drukke leidinggevenden, gemakkelijk te ervaren, innovatief en toekomstgericht. Ons uitgangspunt is dat er een nieuwe dageraad is voor Afrika die leiderschapscreativiteit vereist om naar boven te komen en te schitteren. Afrika heeft leidinggevenden nodig met geavanceerde cognitieve leiderschapsvaardigheden om de beperkingen van de huidige leiderschapspraktijken te ontdekken, diepgaande inzichten te ontwikkelen in wat wel en niet werkt.

  • Boston, Verenigde Staten
  • Mexico City, Mexico
  • + 32 meer

  We creëren een omgeving waarin onze partnerscholen de kans krijgen om in contact te komen met talent op een krachtig, persoonlijk niveau en om banden te smeden met hooggekwalificeerde kandidaten.

  • Accra, Ghana

  Crown University is een co-educatieve hogere instelling met een bewijskrachtig onderwijsbeleid dat een schat aan expertise biedt die levensveranderende kansen creëert voor echt origineel en innovatief onderzoek met een 21e-eeuwse visie. Onze programma's zijn ontwikkeld op basis van een psychomotorisch, modulair en tijdonafhankelijk en interactief onderwijssysteem met Industry Certified & Validated Professional (ICVP) -opleidingsnormen die in theorie licht zijn maar zwaar op resultaten, maar gedreven door een probleemgerichte aanpak die is ontworpen om hoger onderwijs te exporteren overzee.

  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
  • Cape Town, Zuid-Afrika
  • + 14 meer

  Westford University College is een van de toonaangevende business schools in de VAE en biedt sinds 2008 kwaliteitsonderwijs. Met twee vestigingen in Sharjah biedt de prestigieuze instelling over de hele wereld postdoctorale, niet-gegradueerde, doctoraats- en beroepsopleidingen aan die van grote waarde en geloofwaardigheid zijn.

  • Pudong, China
  • Beijing, China
  • + 3 meer

  Als China's enige business school die voortkomt uit samenwerking op regeringsniveau, zet CEIBS zich in voor het opleiden van verantwoordelijke leiders die thuis zijn in "China Depth, Global Breadth" in overeenstemming met zijn motto "Conscientiousness, Innovation, and Excellence". Leiders van de Chinese centrale regering en de EU hebben CEIBS respectievelijk geprezen als "een bakermat van uitstekende leidinggevenden" en "een rolmodel van samenwerking tussen de EU en China".