Keystone logo

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Isle of Man 2024

Aantal instellingen: 3
  • Douglas, Isle of Man

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Isle of Man

  UCM heeft een jarenlange reputatie op het gebied van excellentie in training en opleiding op het eiland. We zijn er trots op dat we onze studenten door de jaren heen hebben geïnspireerd, uitgedaagd en bekrachtigd om een positieve impact te hebben op de wereld om hen heen. We bieden een breed scala aan cursussen, waaronder academische, beroepsmatige en professionele opties, evenals vrije tijd en recreatie. VERDER ONDERWIJS Onze cursussen voor voortgezet onderwijs bestrijken een breed scala aan vakgebieden, waaronder: bouw, bedrijfskunde, administratie en IT; kunst, design & media; engineering en fabricage van motorvoertuigen; kappers- & schoonheidstherapie; gezondheidszorg; kinderopvang; horeca & catering; computers & IT; algemene studies en sport. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina over vervolgonderwijs en voortgezet onderwijs.

  • Douglas, Isle of Man

  Het Institute Of Directors (IoD) werd opgericht in 1903 en binnen drie jaar kregen we een Royal Charter ter ondersteuning, vertegenwoordiging en het stellen van normen voor bedrijfsleiders in het hele land. We blijven enorm trots op ons Royal Charter en het blijft voorop lopen in alles wat we als organisatie doen.