Keystone logo
Italië

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Italië 2023

Aantal instellingen: 220
  • Bologna, Italië
  • Trondheim, Noorwegen

  EIT RawMaterials Academy - RaMES biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Rome, Italië

  Euroinnova International Online Education begon zijn activiteiten meer dan 20 jaar geleden. Met als uitgangspunt een revolutie teweeg te brengen in de online trainingssector, groeit deze trainingsschool met als doel haar studenten de kans te geven persoonlijke en professionele groei te ervaren met een bij uitstek praktische training.

  • Poitiers, Frankrijk
  • Iași, Roemenië
  • + 5 meer

  De European Campus of City-Universities (EC2U) is een multiculturele en meertalige alliantie die bestaat uit zeven lang bestaande, door onderwijs en onderzoek geleide, lokaal en wereldwijd geëngageerde universiteiten uit vier verschillende regio's van de Europese Unie: de universiteit van Coimbra, de Universiteit van Iaşi, de Universiteit van Jena, de Universiteit van Pavia, de Universiteit van Poitiers (coördinator), de Universiteit van Salamanca en de Universiteit van Turku. De Alliantie heeft de ambitie om een innovatieve ruimte te ontwikkelen waar mobiliteit vrij kan stromen tussen de zeven universiteiten en aangesloten steden.

  • Barcelona, Spanje
  • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
  • + 6 meer

  Een consortium van Europese universiteiten heeft een nieuw en innovatief pan-Europees EUMaster4HPC-programma ontwikkeld dat zich richt op hoogwaardige oplossingen. EUMaster4HPC brengt de belangrijkste spelers in het HPC-onderwijs in Europa samen om de volgende generatie hoogopgeleide en getalenteerde HPC-experts op te leiden om de Europese digitale transformatie te stimuleren. EUMaster4HPC vertrouwt op innovatieve curriculum- en onderwijsparadigma's, academische excellentie, HPC-experts van wereldklasse, toegang tot supercomputercentra en krachtige ondersteuning door de industrie.

  • Rome, Italië

  Università Europea di Roma is een Italiaanse particuliere wettelijk erkende universiteit geboren in 2005, die snel groeit in termen van studenten, onderzoekssamenwerkingen en innovatieve projecten. Ons academisch aanbod omvat bachelor- en masteropleidingen, beide in het Engels en Italiaans, tal van postdoctorale cursussen en een doctoraat. Het wordt gekenmerkt door een interactieve en dynamische onderwijsmethode die zorgt voor een hoge kwaliteit van de academische inhoud en een nauw contact met de faculteit, waardoor een authentieke academische gemeenschap ontstaat, waar studenten centraal staan in een innovatief onderwijsproject. Als onderdeel van een internationaal netwerk van katholieke universiteiten in de VS, Spanje, Mexico en Chili, biedt UER een breed scala aan internationale ervaring aan haar studenten: uitwisselingen, stage in het buitenland, Double Degrees, International Summer School en nog veel meer. UER ontwikkelt ook de zachte vaardigheden van studenten en bereidt hen voor op het vinden van werk na hun afstuderen door middel van workshops, activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en stages. De moderne campus van de Università Europea di Roma ligt op slechts 10 minuten met het openbaar vervoer van het stadscentrum van Rome, een van 's werelds meest charismatische steden ter wereld, vanwege de bedwelmende mix van angstaanjagende ruïnes, ontzagwekkende kunst en levendige straatleven Dankzij onze academische excellentie, onderwijsactiviteiten op maat en internationale studie-ervaringen, "We trainen mensen, we leren professionals".

  • Rome, Italië

  Het European Institute of Innovation for Sustainability (EIIS) is een academisch bedrijf dat innovatieve oplossingen ontwerpt voor bedrijven, de academische wereld, instellingen en ondernemers om innovatie voor duurzaamheid te faciliteren en te bevorderen. In EIIS verbinden mensen zich om ecologische, sociale en economische duurzaamheid te bereiken, door middel van onderwijs, onderzoek en continu experimenteren. Bij EIIS zijn er geen professoren of studenten, alleen mensen die ervoor willen zorgen dat leren niet langer het resultaat is van een passief proces, maar een boeiende activiteit die wordt gedefinieerd door voortdurende interactie.

  • Milan, Italië
  • Cremona, Italië
  • + 2 meer

  Studenten en alumni van Università Cattolica voelen zich bevoorrecht deel uit te maken van de grootste particuliere universiteit van Europa. Het wordt gekenmerkt door een sterke toewijding aan het leveren van toegewijde diensten aan studenten en de erkende academische kwaliteit ervan. Studeren aan Cattolica betekent studeren in een internationale context, met meer dan 160 verschillende nationaliteiten verspreid over onze vier campussen, maar Italiaans in hart en nieren. Wat onze universiteit echt onderscheidt, is de campusdiversiteit en eindeloze mogelijkheden, het faciliteren van netwerken en carrièremogelijkheden op basis van de locatie van onze vijf campussen in Milaan, Brescia, Piacenza, Cremona en Rome.

  • Rome, Italië

  Roma Tre University is een jonge universiteit voor jongeren. Opgericht in 1992, is het snel gegroeid, zowel qua studenten als qua cursussen. Het heeft een uitstekende beoordeling gekregen op de meest prominente academische ranglijsten, vooral binnen de jongere universiteiten. Roma Tre University is georganiseerd in 13 afdelingen die bachelor- en masteropleidingen, postdoctorale en geavanceerde cursussen, PhD's en gespecialiseerde scholen aanbieden.

  • Neuchâtel, Zwitserland
  • Leicester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer

  CIES - International Centre for Sports Studies, is een onafhankelijk studiecentrum in Neuchâtel, Zwitserland. Het werd opgericht in 1995 als een stichting tussen de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), de universiteit van Neuchâtel, de stad en de staat Neuchâtel.

  • Rome, Italië

  Het Eastwest European Institute is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in geopolitieke analyse, organisatie van wetenschappelijke evenementen en opleidingsprojecten gericht op internationale zaken en mondiale dynamiek, voor studenten en professionals.

  • Rome, Italië

  De Business School MELIUSform eroga, sinds 1996, Executive Master, Master Specialistici en Specialisaties in de volgende categorieën: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Italië

  University of Tuscia (UNITUS) kondigt een openbare selectie aan voor toelating van internationale studenten tot 2nd Cycle International Degree Courses (2 Years Master's Degrees) voor het academische jaar 2022/2023. De universiteit zal 59 beurzen toekennen aan de meest verdienstelijke niet-Italiaanse studenten die zich voor het eerst inschrijven aan een Italiaanse universiteit en die de meeste kosten van het vertrek dekken, inclusief universiteitskosten.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Ragusa, Italië
  • + 1 meer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) is de eerste particuliere, internationale, speciaal gebouwde universiteit voor afstandsonderwijs die uitsluitend is gewijd aan de opvoeding van vrouwen. APUW stelt elke vrouw die zich bezighoudt met werk en gezin in staat om te studeren en haar academische doelen te behalen terwijl ze in de comfortabele omgeving van haar eigen huis blijft. Onze universiteit richt zich tot vrouwelijke leiders met een winnaarsmentaliteit, vrouwen met levendige, dynamische persoonlijkheden, onafhankelijke denkers en vrouwen die zich ervan bewust zijn een referentiepunt te zijn in hun gemeenschap. Onze primaire focus ligt op het testen van vaardigheden en competenties voor academische certificering. Aurea Phoenix University for Women's opleidingen zijn ontworpen volgens de APEL-methode (Accreditation Prior Experiential Learning) om actieve werkende vrouwen, met ten minste 5 jaar professionele ervaring, de kans te geven een diploma te behalen zonder hun gezin te verwaarlozen.

  • Milan, Italië

  Bicocca is een jonge universiteit die je verbindt met studenten van over de hele wereld. Je bent hier niet zomaar student. Je wordt lid van de wereldwijde gemeenschap. Sinds de oprichting heeft de Universiteit van Milano-Bicocca haar grenzen overschreden door verschillende overeenkomsten aan te gaan met Europese en niet-Europese universiteiten.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Helsinki, Finland
  • + 5 meer

  EIT Digital Summer School-programma's staan open voor bachelor- en masterstudenten, jonge professionals en anderen die zich willen verdiepen in opkomende digitale technologieën, willen leren hoe ze technologie kunnen omzetten in business en uiteindelijk deep-tech startups kunnen lanceren. Leer van de faculteit en het personeel van onze beste technische EU-partneruniversiteiten. Doe praktijkervaring op door middel van bedrijfscases, projectwerk en samenwerking. Scherp geprijsde lessen. Veel plezier met het ontmoeten en netwerken met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld!