Keystone logo
Kazachstan

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Kazachstan 2024

Aantal instellingen: 32
  • Astana, Kazachstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazachstan

  Satbayev University is de oudste en een van de meest prestigieuze technische universiteiten in Kazachstan, bekend om mijnbouw- en oliebedrijfsontwikkelingen. Hoewel technische specialiteiten het Satbayev University domineren, is het een interdisciplinaire universiteit waar architectuur en management worden onderwezen.

  • Atyrau, Kazachstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University is een moderne onderwijsinstelling. ONZE ONDERWIJSINSTELLING is de enige staatsuniversiteit in de regio Atyrau die de mogelijkheid biedt om hoogwaardig onderwijs te krijgen in natuurwetenschappen, geesteswetenschappen, economie, rechten, beeldende kunst en muziek, pedagogische en landbouwspecialiteiten.

  • Almaty, Kazachstan

  De International University of Information Technology ( IITU ) is de enige universiteit in Kazachstan die ASIIN institutionele internationale accreditatie heeft ontvangen. De universiteit leidt een nieuwe generatie ICT-specialisten op met kennis van industriële technologieën, geavanceerd management, economie en communicatieve vaardigheden.

  • Almaty, Kazachstan

  De Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , genoemd naar Gumarbek Daukeyev, is een van de toonaangevende technische universiteiten in Centraal-Azië. Het biedt studies in energie, telecommunicatie, IT-technologieën, ruimtevaarttechniek, robotica en kunstmatige intelligentie.

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  Astana Medical University is een van de leiders op het gebied van medisch onderwijs en traint competitieve specialisten op het gebied van gezondheidszorg volgens het principe "Onderwijs voor iedereen zolang het leven voortduurt", en voert haar activiteiten uit volgens nationale en internationale kwaliteitsnormen ten behoeve van individuen, samenleving en staat.

  • Taldykorgan, Kazachstan

  Zhetysu University, genoemd naar Ilyas Zhansugurov, is een grote regionale universiteit die klassieke principes combineert met moderne onderwijsprogramma's. De universiteit ontwikkelt zich als een multidisciplinaire innovatiegerichte Smart-universiteit in onderwijs, wetenschap en opvoeding.

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  De belangrijkste functie van de universiteit is lesgeven. Astana University geeft les volgens haar onderwijsnormen, bereidt veelgevraagde afgestudeerden voor op de moderne arbeidsmarkt in toonaangevende bedrijven in verschillende industrieën. Onder de afgestudeerden van de Astana University werken velen in de overheidsdienst.

  • Almaty, Kazachstan

  Kainar University , de opvolger van de Kainar Academy, is een van de eerste instellingen voor hoger onderwijs met een nieuwe vorming op basis van commerciële principes in het onafhankelijke Kazachstan. Het is de eerste particuliere universiteit als een multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs met een sociale en humanitaire oriëntatie.

  • Turkistan, Kazachstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University is opgericht op basis van de intergouvernementele overeenkomst tussen Kazachstan en Turkije om moderne, hooggekwalificeerde specialisten uit de jeugd van Turkssprekende landen voor te bereiden en bevindt zich in het spirituele centrum van de Turkse wereld - Turkestan.

  • Kokshetau, Kazachstan

  De Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - is een instelling voor hoger onderwijs met hooggekwalificeerd personeel en pedagogisch potentieel, goed materiaal en technische middelen. Het is een van de leidende instellingen voor hoger onderwijs in Kazachstan en biedt gelicentieerde onderwijsdiensten die voldoen aan de moderne eisen van de arbeidsmarkt.

  • Aktau, Kazachstan

  Onderwijsbeleid wordt actief geïmplementeerd in een van de toonaangevende universiteiten in Kazachstan - de Caspian University of Technology and Engineering, vernoemd naar Sh. Yessenov. Tegenwoordig is onze universiteit de grootste moderne universiteit die de staatscertificering en accreditatie heeft behaald.

  • Karagandy, Kazachstan

  De Karaganda Technische Universiteit is een van de toonaangevende technische hogescholen in Kazachstan. De oprichting van het Mijninstituut was niet alleen een belangrijke gebeurtenis voor Karaganda, maar ook voor Centraal Kazachstan. Tegenwoordig heeft de universiteit negen faculteiten. De universiteit leidt specialisten op in meer dan 46 specialismen.

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  De Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) is een openbare instelling voor hoger onderwijs in Kazachstan. De Kazakh National University Of Arts is een van de meest prestigieuze universiteiten van Kazachstan en zit comfortabel tussen de 90 beste universiteiten van het land.

  • Almaty, Kazachstan

  De Almaty-afdeling van de "St. Petersburg Humanitarian University of Trade Unions" kan Russisch onderwijs krijgen in Kazachstan. De vestiging in Almaty is een van de grootste, gerenommeerde centra voor het opleiden van professionals van het hoogste niveau. Het is met recht een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs van de Republiek Kazachstan geworden.