Keystone logo
Letland

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Letland 2023

Aantal instellingen: 9
  • Liepāja, Letland

  Kies om te studeren aan de Liepaja University - het is de sleutel tot je ontwikkeling!

  • Riga, Letland

  De Universiteit van Letland is opgericht in 1919 en is momenteel, met meer dan 14.000 studenten, 13 faculteiten en meer dan 20 onderzoeksinstituten en onafhankelijke studiecentra, een van de grootste uitgebreide en toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in de Baltische staten. De universiteit biedt meer dan 130 door de staat erkende academische en professionele studieprogramma's.

  • Riga, Letland

  De EKA is gevestigd in Riga, Lomonosova Str. 1, gebouw 5 - de straat is vernoemd naar de grote wetenschapper wiens activiteit creatieve, academische en professionele tradities combineerde. Het gebouw waar de EKA nu is gevestigd, werd gebouwd in 1909. Nu is het gebouw volledig gerenoveerd en voldoet de technische uitrusting volledig aan de normen van instellingen voor hoger onderwijs in Europa.

  • Riga, Letland

  Turiba University is de grootste particuliere universiteit in de Baltische staten, gespecialiseerd in bedrijfs- en toerismeonderwijs. Universiteit bieden onderwijs op het gebied van Business, Toerisme, Communicatie, Logistiek en IT. Turiba heeft erkenning gekregen van werkgevers en staat in de toppositie van de meest erkende universiteiten. 99,61% van de afgestudeerden heeft een baan – het is de hoogste arbeidsparticipatie van de Letse universiteiten, bovendien werken meer dan 80% universiteitsstudenten tijdens hun studie.

  • Riga, Letland

  Het Letse Staatsinstituut voor Lichamelijke Cultuur (LVFKI) begon zijn activiteiten op 1 januari 1946 bij besluit van de Volkscommissarissen van de LSSR.

  • Jelgava, Letland

  Letland University of Life Sciences and Technologies is een instelling voor hoger onderwijs en wetenschap van de Republiek Letland, waar zowel wetenschappelijk onderzoek als academische en professionele studieprogramma's worden uitgevoerd.

  • Ventspils, Letland

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) werd in 1997 opgericht als een autonome staatsuniversiteit en wetenschappelijke instelling. De basisactiviteit is het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van academische en professionele studieprogramma's.

  • Rēzekne, Letland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Letland

  TSI is een moderne dynamische technische hogeschool, gevestigd in Riga, Letland, en biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs in het Lets en Engels met de nadruk op toegepast onderzoek. Letland ligt in het noordoosten van Europa met een kustlijn langs de Baltische Zee, met hoofdstad Riga, een van de Europese metropolen met een actief sociaal leven, prachtige architectuur, groene parken en vriendelijke mensen. TSI creëert een levendige onderwijsomgeving met zeer gewaardeerde docenten van over de hele wereld. TSI is een gemeenschap van gepassioneerde, dragende en toegewijde individuen die studenten een individuele benadering bieden met als doel het creëren van langdurige relaties. TSI creëert een levendige educatieve omgeving met zeer gewaardeerde lezingen van over de hele wereld.