Keystone logo
Singapore

Studie MBA in Singapore 2024

Studeer in Singapore

Het verdienen van een Business Degree in Singapore geprezen in 2010 als het hebben van een wereldwijd toonaangevende onderwijssysteem en aanbevolen voor eervolle vermelding door een Britse minister van Onderwijs, Singapore besteedt bijna 20 procent van zijn jaarlijkse nationale begroting op het primair en tertiair onderwijs. Studenten kunnen een bedrijf diploma te behalen op elk van de verschillende nationale universiteiten in Singapore biedt bachelor-, meester 's en doctoraten. Publieke, private en buitenlandse universiteiten bestaan ​​als goed, met de Chicago Business School en de Technische Universität München leveren van business graden voor Singapore en internationale studenten. Gespecialiseerde vierjarige zakelijke graden onder Bachelor of Arts in de Administratie, Business Management, Enrepreneurship en International Business. Doctoraat zakelijke graden studenten in staat om posities aan universiteiten krijgen als instructeurs of als onderzoeksleiders.Singapore is ook beroemd om zijn aanhankelijkheid aan "meritocratie ", een ideologie die fundamenteel zijn voor hun onderwijssysteem dat de beste studenten identificeert en bereidt hen voor op leidinggevende posities. Studenten vertonen uitstekende academische prestaties records worden meestal toelating verleend om speciale opleidingen die afzien of te verminderen collegegeld. Collegegeld Kosten van een vierjarig zakelijke graad in Singapore is rond kan variëren van de ene school naar de andere, maar veel universiteiten bieden verlaagde collegegeld tarieven gesubsidieerd door de overheid door middel van een programma genaamd de Collegegeld Grant Scheme en tal van beurzen. Waarom Verkrijgen van een Business Degree in Singapore? Door zijn superieure onderwijs, gesubsidieerde collegegeld kansen en zich snel ontwikkelende economie, Singapore biedt een uitzonderlijke academische en werkgelegenheidskansen voor houders van zakelijke graad volgende afstuderen.Daarnaast Singapore staat consequent hoog op de kwaliteit van leven indexen, met het toerisme, de biotechnologie en de verwerkende industrie ondersteunen zijn bovengemiddeld inkomen per hoofd. Met zijn open economie en krachtige aanwezigheid in de industrie en de dienstensector, Singapore presenteert diverse kansen op werk voor studenten met het bedrijfsleven graden op zoek naar posities die veel ruimte voor vooruitgang bieden. Zakelijke majors kunnen ook posities in gebieden vinden net zo gevarieerd als de gezondheidszorg administratie, logistiek, reclame en sociale dienst programma's.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  1867
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  51
 • Internet abonnement

  31
 • Lokaal vervoer

  88

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  7
 • bioscoopkaartje

  10
 • Pint lokaal bier

  7

Over Singapore

De Republiek Singapore is officieel een eiland-land gelegen in Zuidoost-Azië minder dan 100 mijl ten noorden van de evenaar. Bestaande uit één groot eiland (genaamd Pulua Ujong in Maleisische) en meer dan 60 kleinere eilanden, Singapore is een grote wereld commercieel centrum, dat de op twee na hoogste inkomen per hoofd onder alle landen ter wereld beweert. Bijna 75 procent van Singapore 's bevolking is Chinees, met Indianen, Indo's en Maleiers bestaat uit de overige 25 procent. Vanwege Singapore 's snelle klim naar de economische welvaart, is het nu geïdentificeerd als een "middelste macht " land aanzienlijke invloed in de mondiale zaken tentoonstellen.

Visumvereisten

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studentenpas

Prijs en valuta

SGD 90

Voor elke aanvraag die bij de Singapore Immigration & Checkpoints Authority (ICA) wordt ingediend, zijn verwerkingskosten van S$ 30 vereist. De vergoeding wordt niet gerestitueerd, ongeacht de uitkomst van de aanvraag of als de aanvraag na indiening wordt ingetrokken.

Een vergoeding van S $ 60 is verschuldigd wanneer de succesvolle aanvrager de formaliteit voltooit bij de uitgifte van de studentenpas bij ICA.

De kosten zijn landafhankelijk en kunnen worden gewijzigd.

Wie kan het visum aanvragen?

Alle internationale studenten moeten een studentenpas hebben om hogere studies in Singapore te volgen. Om je Singapore Student Pass te krijgen, moet je eerst toegang krijgen tot een voltijdprogramma aan het Institute of Higher Learning (IHL) in Singapore.

Je komt alleen in aanmerking voor een studentenpas als je bent toegelaten tot een voltijdopleiding. Wil je deeltijdonderwijs of avondonderwijs volgen, dan kom je niet in aanmerking voor de Studentenpas.

Waar kunt u de aanvraag doen?

Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) systeem

Om de studentenpas aan te vragen, moet u uw aanvraag indienen via het officiële registratiesysteem -- Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) systeem.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

Voordat u een Studentenpas via SOLAR aanvraagt, moet de instelling waar u toegang heeft gekregen u via het aanmeldsysteem aanmelden. Nadat het instituut u bij SOLAR heeft geregistreerd, moet u eForm 16 indienen. U moet over de volgende gegevens beschikken voordat u zich aanmeldt bij uw SOLAR-account:

 • Een registratiemelding van SOLAR met uw gebruikersnaam en wachtwoord verstrekt door IHL
 • Reisdocumenten en paspoortgegevens, inclusief paspoortnummer en de geldigheid ervan
 • Uw persoonlijke e-mailadres
 • Een recente kleurenfoto ter grootte van een paspoort

Nadat u het eForm 16 hebt ingediend, moet u een afdruk van het formulier maken om in te dienen bij de Student Pass-eenheid - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). Het is een van de belangrijke formaliteiten die moeten worden vervuld voor de uitgifte van de Singapore Student Pass.

Je moet de immigratiedienst verzekeren dat je te allen tijde in Singapore blijft met een geldige studentenpas.

Documenten vereist voor studentenvisum Singapore:

 • Uw geldig paspoort. Van bepaalde pagina's van het paspoort moet u een kopie overleggen
 • U dient de vertrek-/aankomstkaart bij u te hebben die u bij binnenkomst in Singapore hebt gekregen. Als je met andere langetermijnpassen in Singapore hebt gewoond, moet je die pas ook meenemen;
 • Een recente pasfoto in kleur (gemaakt op een witte achtergrond);
 • De afdruk van eForm 16 ingediend via SOLAR (naar behoren ondertekend door de aanvrager);
 • Als uw documenten in de moedertaal zijn, moet u een officiële Engelse vertaling van de documenten krijgen.
 • Een kopie van de principiële goedkeuringsbrief; En
 • Een medisch rapport in het voorgeschreven formaat (beschikbaar op de website van ICA).

Zorg er bij het indienen van de aanvraag voor dat de laboratoriumrapporten niet ouder zijn dan drie maanden na de uitgiftedatum. Voldoe je niet aan de medische eis, dan krijg je geen Studentenpas.

Wanneer moet je solliciteren?

Over het algemeen duurt het verwerken van het studentenvisum voor Singapore ongeveer vier weken. Sommige aanvragen kunnen echter langer duren als de immigratiedienst aanvullende documenten of informatie van u nodig heeft. In dergelijke situaties wordt u via het SOLAR-systeem op de hoogte gebracht.

Nieuwe aanvragen voor de Studentenpas dien je minimaal een maand voordat je cursus start in en niet langer dan twee maanden.

De verwerkingstijd ligt over het algemeen tussen de 2 en 4 maanden voor zaken waarin interviews vereist zijn.

Verwerkingstijd

4 Weeks

Werkmogelijkheden

Buitenlandse studenten die tijdens hun studie niet meer dan 16 uur per week werken, zijn vrijgesteld van het aanvragen van een tewerkstellingsvergunning. Het is echter aan te raden om de door uw instelling toegekende arbeidsmogelijkheden te controleren.

Internationale studenten hoeven geen werkvergunning aan te vragen als ze tijdens hun vakantie in Singapore willen werken.

Toestemming om te werken kan ook afhangen van de instelling waar je studeert.

Een lijst met goedgekeurde instellingen vind je hier: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Uw visumaanvraag kan worden afgewezen als u geen voltijdse opleiding volgt aan een erkende onderwijsinstelling, als u niet beschikt over de juiste diploma's, als uw formulieren niet goed zijn ingevuld of als de bewijsstukken niet kloppen.