Keystone logo
Singapore

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Singapore 2023

Aantal instellingen: 63
  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapore

  De Universiteit van St.Gallen biedt Azië-gerelateerde academische activiteiten aan via haar eigen dochteronderneming, het "St.Gallen Institute of Management in Asia Pte. Ltd." of kortweg SGI.

  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is een internationale topuniversiteit in Spanje met campussen in Madrid en Segovia. IE wordt erkend als een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs ter wereld en vormt leiders die innovatie en verandering in organisaties stimuleren, door een leeromgeving te bieden waar technologieën en diversiteit een sleutelrol spelen bij het bevorderen van een wereldwijde visie, een ondernemersmentaliteit en een humanistische benadering.

  • 463, Singapore

  SUSS biedt toegepast onderwijs dat zich richt op zowel nieuwe schoolverlaters als volwassen lerenden, op het gebied van de sociale wetenschappen, en disciplines die een sterke impact hebben op de ontwikkeling van mens en gemeenschap.

  • Lille, Frankrijk
  • Nice, Frankrijk
  • + 3 meer

  EDHEC Business School bereidt internationale talenten voor op wereldwijde carrières. Bekend om onze academische excellentie en hoog aangeschreven bedrijfsopleiding, is het onze missie om leiders voor te bereiden om te slagen in een uitdagende zakelijke omgeving die flexibiliteit, innovatie en sociale verantwoordelijkheid vereist. EDHEC's nauwe relatie met internationale ondernemingen stelt ons in staat om onze studenten unieke inzichten en kansen te bieden en een transformationele bedrijfsopleiding te bieden waarbij de maatstaf voor ons succes het succes van onze afgestudeerden is.

  • Lausanne, Zwitserland
  • Singapore, Singapore
  • + 1 meer

  EHL Hospitality Business School, opgericht in 1893 als Ecole Hôtelière de Lausanne, is een pionier in de methoden van Zwitsers gastvrijheidsonderwijs en stelt de norm voor uitmuntendheid. Tegenwoordig combineert EHL de Zwitserse waarden van academische strengheid en industriële praktijk met creativiteit en innovatie voor klantgerichte hospitality management-graden die afgestudeerden voorbereiden om de toekomst te leiden en met respect en empathie te managen.

  • Singapore, Singapore

  Asian International College (AIC) wil contact maken met de gemeenschap van wereldburgers die een participatieve benadering van leren delen en geïnteresseerd zijn om leiders te zijn van de huidige kenniseconomie om klaar te zijn voor de toekomst. Leerlingen nemen niet alleen deel aan de programma's van AIC om 'onderwezen' te worden, maar ook om na te denken, deel te nemen en te creëren.

  • Singapore, Singapore

  Het Singapore Institute of Management (SIM) is een van de toonaangevende instellingen voor onderwijs en een leven lang leren in de regio, erkend voor het in staat stellen van individuen en ondernemingen om te gedijen in verschillende levensfasen door middel van leren. Door gebruik te maken van nieuwe kennis, vaardigheden en technologie, biedt SIM op vaardigheden gebaseerde leerervaringen die studenten, professionals en ondernemingen in staat stellen om voor het leven te leren en voor het leven te gedijen.

  • Singapore, Singapore

  Duke-NUS Medical School is opgericht door een historische samenwerking tussen twee instellingen van wereldklasse: Duke University en de National University of Singapore (NUS), met als doel innovatief onderwijs en impactvol onderzoek te bieden dat de praktijk van de geneeskunde in Singapore en daarbuiten verbetert .

  • Singapore, Singapore

  De School of Physical and Mathematical Sciences (SPMS), opgericht in 2005, is een school in het College of Science aan de Nanyang Technological University. We bieden niet-gegradueerde BSc (Hons) -programma's en postdoctorale programma's aan in drie kerngebieden: Chemie en Biologische Chemie; Wiskundige wetenschappen; en natuurkunde en toegepaste natuurkunde

  • Singapore, Singapore

  Al meer dan 50 jaar biedt NUS Business School een rigoureuze, relevante en lonende bedrijfsopleiding aan excellente studenten van over de hele wereld. NUS Business School werd opgericht in hetzelfde jaar dat Singapore onafhankelijk werd en behoort vandaag de dag tot de meest vooraanstaande business schools ter wereld. Het onderscheidt zich door het aanbieden van de beste wereldwijde zakelijke kennis met diepgaande Aziatische inzichten, het voorbereiden van studenten om Aziatische bedrijven naar internationaal succes te leiden en om internationale bedrijven te helpen slagen in Azië.

  • Singapore, Singapore

  Rutgers Business School Asia Pacific is een dochteronderneming van Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers biedt de hoog aangeschreven Executive Master of Business Administration (EMBA) en Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) -programma's aan aan getalenteerde professionals in Singapore. Naast de EMBA- en MS SCM-programma's bieden we open inschrijving en op maat gemaakte Executive Education-programma's voor zowel individuen als bedrijven.

  • Singapore, Singapore

  De National University of Singapore (NUS), gerangschikt als 1e in Azië en 11e wereldwijd (QS Global World Ranking 2021) is de vlaggenschipuniversiteit van Singapore. NUS biedt een globale benadering van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap, met een focus op Aziatische perspectieven en expertise. We hebben 17 faculteiten verspreid over drie campussen in Singapore, evenals 12 NUS Overseas Colleges over de hele wereld. Onze multidisciplinaire en praktijkgerichte benadering van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap stelt ons in staat om nauw samen te werken met de industrie, overheden en de academische wereld om cruciale en complexe problemen aan te pakken die relevant zijn voor Azië en de wereld.

  • Singapore, Singapore

  Het begon allemaal in 1925 met de oprichting van de Embry-Riddle Company op Lunken Airport in Cincinnati, Ohio. Vervolgens, het volgende voorjaar, opende het bedrijf de Embry-Riddle School of Aviation. Wat begon als een eenvoudig plan om piloten van luchtvaartmaatschappijen op te leiden, groeide in 1970 uit tot een vertrouwde universiteit. Tegenwoordig heeft de Embry-Riddle Worldwide Campus een wereldwijd erkend leersysteem dat gebruikmaakt van online en persoonlijke instructie en een netwerk van onderwijsfaciliteiten die zijn ontworpen om ondersteuning van de vooruitgang van studenten in de VS, over de hele wereld en nu in Singapore.

  • Singapore, Singapore

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...