Keystone logo
Verenigde Arabische Emiraten

Studie MBA in Verenigde Arabische Emiraten 2024

Studeer in Verenigde Arabische Emiraten

Het verdienen van een Business Degree in de Verenigde Arabische Emiraten bachelor, master en doctor graden in het bedrijfsleven en het bedrijfsleven specialiteiten zijn verkrijgbaar in de Verenigde Arabische Emiraten bij publieke en private universiteiten. De Commissie voor Academische Accreditatie is vastgesteld door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek om de juiste licenties te garanderen wordt toegepast op instellingen voor hoger onderwijs, alsmede hun opleidingen. In aanvulling op de universiteiten, de Verenigde Arabische Emiraten heeft ook internationale universiteiten genoemd wereldwijde partnerships die zich in speciale zones genaamd Academic City en het Dubai Knowledge Village. Mondiale partnerschappen zijn multi-universitaire complexen die zich op het gebied studenten die, om welke reden dan ook, niet kan studeren in het buitenland, maar willen een educatieve ervaring vergelijkbaar met studeren in het buitenland te krijgen.Collegegeld en de lengte van de academische programma's Degree programma lengtes gelijkwaardig zijn aan Europese programma lengtes, met een Bachelor of Arts nemen van drie tot vier jaar en een Master 's nemen van een andere één of twee jaar. Doorlooptijd voor doctoraatsdiploma is afhankelijk van het gebied van specialisatie die de student nastreeft, met een aantal gebieden die meer academisch onderzoek dan anderen. Collegegeld zijn in de VAE veel hoger dan de meeste andere landen. Hoewel er financiële steun voor studenten die in aanmerking komen, doen veel niet zomaar in aanmerking omdat het inkomen per hoofd is ruim boven het gemiddelde en gas / energie prijzen laag zijn. Waarom Verdien een Business Degree in de VAE? Het systeem van hoger onderwijs in de VAE heeft uitgebreid en aanzienlijk geëvolueerd in de afgelopen tien jaar en biedt nu een breed scala zakelijke graden, van een BA in Bedrijfsmanagement en Global Economy tot een Master 's degree in International Business of Marketing en Finance.De werkgelegenheid bestaan, maar de concurrentie is hevig onder de bedrijven op zoek naar alleen de huur van de beste en slimste VAE graad houders.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  673
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  53
 • Internet abonnement

  91
 • Lokaal vervoer

  68

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  7
 • bioscoopkaartje

  11
 • Pint lokaal bier

  9

Over Verenigde Arabische Emiraten

Delen landgrenzen met Saoedi-Arabië en Oman en zeegrenzen met Pakistan, Iran en Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is een vrij nieuw land (est. 1971) bestaat uit zeven emiraten (overheden) elk bestuurd door een emir, die als een groep, bestaat uit de VAE 's Federale Hoge Raad. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Arabisch is de officiële taal en de islam is de officiële godsdienst. Door zijn enorme olie- en gasvoorraden, de Verenigde Arabische Emiraten heeft een hoog inkomen economie en substantieel handelsoverschot. Dubai is de meest dichtbevolkte stad VAE 's en wordt ook beschouwd als de zakelijke toegangspoort tot Afrika en West-Azië, het aanwakkeren van een economie alleen tweede naar Saoedi-Arabië, met een BBP van meer dan $ 370.000.000.000 jaar. Daarnaast heeft de UAW is gerangschikt in de top 20 beste landen om zaken te doen met, op basis van haar regelgeving en groeiende economie.

Visumvereisten

Studenten die in de VAE willen studeren, moeten het VAE-studentenvisum aanvragen. Studentenvisa worden aangeboden voor voltijdprogramma's. Er zijn visa voor korte en lange termijn.

Welk type visum heeft u nodig?

Visa naam

Studentenvisum VAE

Prijs en valuta

De kosten van een verblijfsvergunning voor studenten zijn afhankelijk van de sponsor (ouder of universiteit), de jurisdictie van de sponsor (in het geval van een universiteit), of de aanvrager zich binnen of buiten de VAE bevindt en of de aanvraag wordt verwerkt in een normale of versnelde manier.

Wie kan het visum aanvragen?

De wet van de Verenigde Arabische Emiraten vereist dat alle niet-onderdanen (behalve GCC-onderdanen) studenten een 'Student Entry Permit' verkrijgen, gevolgd door een 'Student Residence Visa' voor de duur van hun studie. De GCC-lidstaten (Gulf Cooperation Council) zijn Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Waar kunt u de aanvraag doen?

VAE universiteiten

Het studentenvisum van de VAE voor internationale studenten wordt gefaciliteerd door de universiteiten van de VAE zelf. Studenten kunnen hun documenten rechtstreeks naar de universiteit sturen.

Website:

Hoe de aanvraag doen?

Zodra de universiteit u de aanbiedingsbrief voor het programma heeft gestuurd en u deze accepteert, wordt het visumaanvraagproces gestart. Het studentenvisum van de VAE vereist niet dat internationale studenten verschijnen voor een afzonderlijk visuminterview.

Hoewel het documentatieproces van universiteit tot universiteit kan verschillen, zijn enkele van de algemeen vereiste documenten voor VAE Student Visa:

 • Gekleurde kopie van het paspoort die minimaal zeven maanden geldig is.
 • Gekleurde pasfoto
 • Ingevulde universitaire formulieren
 • Kopie collegegeld en visumkosten
 • Ingevulde medische verzekeringsdocumentatie

Wanneer moet je solliciteren?

Idealiter zou het studentenvisumproces ten minste 1 à 2 maanden voor het begin van het semester moeten beginnen, zodat ze de andere aspecten van de vertrekchecklist kunnen afhandelen. Het duurt meestal ongeveer 15-20 dagen voordat het visum is verwerkt, maar dat verschilt van universiteit tot universiteit. Internationale studenten hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor Express-verwerking, wat meer kost dan normale verwerking. Onder Express-verwerking kunnen studenten het studentenvisum van de VAE binnen 10 dagen krijgen.

VAE studentenvisa zijn geldig voor een periode van 12 maanden. Internationale studenten moeten hun studentenvisum aan het einde van de periode van 12 maanden verlengen als hun programma langer is dan die periode. Studenten worden voor de verlenging een visumvernieuwing en ziektekostenverzekering in rekening gebracht. Internationale studenten moeten hun visumvernieuwingsdocumenten ten minste een maand voor de vervaldatum van het visum indienen.

Verwerkingstijd

20 Days

Werkmogelijkheden

Internationale studenten in de VAE kunnen zowel op de campus als buiten de campus werken. Hiervoor hebben ze wel toestemming van hun universiteit nodig. Als studenten door de universiteit worden gesponsord, kunnen ze de arbeidsafdeling van de VAE benaderen om een vergunning te krijgen om deeltijdbanen in de VAE aan te nemen.

De geschatte kosten van een verblijfsvergunning voor studenten zijn Dh2.500, exclusief borg (indien van toepassing), kosten voor het openen van dossiers (indien van toepassing), legalisatie van documenten en vertaling (indien vereist). Er zijn extra kosten van Dh500 voor een werkvergunning voor studenten van toepassing.

Uren per week

0

Waarom heb je dit type visum nodig?

Er zijn meestal drie redenen waarom uw VAE-studentenvisum kan worden afgewezen:

 1. De immigratiedienst zou het kunnen weigeren.
 2. De universitaire griffier kan het afwijzen.
 3. De student slaagt mogelijk niet voor de medische test (vereist volgens het aanvraagproces voor een studentenvisum).