Keystone logo
Vietnam

Beste universiteiten voor MBA Opleidingen in Vietnam 2024

Aantal instellingen: 36
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hanoi, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ton Duc Thang University is een openbare universiteit die wordt geëxploiteerd onder de Algemene Confederatie van Arbeid in Vietnam, opgericht op 24 september 1997.

  • Nha Trang, Vietnam

  Welkom bij Nha Trang University (NTU), die naar verluidt de mooiste kuststad van Vietnam is. Nha Trang University is een van de 50 openbare universiteiten in Vietnam met meer dan 50 jaar geschiedenis en ontwikkeling.

  • Tuy Hòa, Vietnam

  De missie van de Mientrung University of Civil Engineering is om hoogwaardige human resources op te leiden op het gebied van constructie en andere gebieden; om onderzoek toe te passen, om kennis en technologie over te dragen aan het bedrijfsleven en de samenleving.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Hoa Sen University al lang erkend als een proactieve en slimme particuliere instelling voor hoger onderwijs, die de samenleving voorziet van individuen die volledig zijn uitgerust met intellectuele en morele normen, een overvloedige levenservaring, een goed gedefinieerde beroepsgerichtheid en een toegewijde ambitie. Afgestudeerden die een Hoa Sen University trainingsprogramma volgen, worden gewaardeerd vanwege hun professionele efficiëntie en sociaal invloedrijke menselijke deugden.

  • Sơn La, Vietnam

  Tay Bac University werd opgericht onder Besluit nr. 39/2001 / QD-TTG van de premier van 23 maart 2001 op basis van het Northwest College of Education, de voorganger was de Secondary School of Education. Thai Meo Autonomous Region werd opgericht in 1960.

  • Qui Nhơn, Vietnam

  Welkom bij Quy Nhon University - een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in Centraal-Vietnam. Quy Nhon University ligt in het centrum van de kuststad Quy Nhon, de provincie Binh Dinh, het meest zuidelijke punt van de belangrijkste economische regio van Centraal-Vietnam, en het centrale punt van de regio Zuid-Centraal - Central Highlands, gelegen op de kruising van National Highway 1 en National Road 19, beschouwd als de toegangspoort tot de zee van de East-West Economic Corridor.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  De Ho Chi Minh University of Transport, direct onder het Ministerie van Transport, is de grootste multidisciplinaire opleidingsuniversiteit in de transportsector in het zuiden van Vietnam. De Ho Chi Minh University of Transport is verantwoordelijk voor het opleiden van personeel voor de transportsector, namelijk maritiem, wegvervoer, binnenwateren en spoorwegen.

  • Thanh Hóa, Vietnam

  Op 24 september 1997 vaardigde de premier Besluit nr.797 / QĐ-TTg uit betreffende de oprichting van Hong Duc University (HDU) door de samenvoeging van drie tertiaire instellingen: College of Education, College of Economics and Technique, en Thanh Hoa Medical College (voorheen allemaal bekend vanwege meer dan 40 jaar trainingsexperiment). HDU was het eerste onderwijssysteem van Vietnam dat volgens een nieuw model werd gebouwd: een openbare, multidisciplinaire instelling die opereerde onder de jurisdictie van het Volkscomité van de provincie Thanh Hoa en onder toezicht van het ministerie van Onderwijs en Vorming.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Welkom bij de University of Science, een van de zes gewaardeerde leden van het Vietnam National University System in Ho Chi Minh City. De geschiedenis van onze universiteit begon in 1941 met de oprichting van het Indochina College of Science, dat vervolgens in 1956 de Faculty University of Science in Saigon werd. Door samenwerking met de Faculteit der Letteren werd onze instelling in 1977 omgedoopt tot University Hochiminh City.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Gelegen in het hart van het industriële gebied, is de universiteit al meer dan een halve eeuw een leer-, onderzoekscentrum en onderwijskans in Ho Chi Minh-stad. De Ho Chi Minh City University of Technology and Education opgericht in 1962 als een College van Technische Opleiding met 5 technische disciplines, heeft zich opmerkelijk getransformeerd tot een multidisciplinaire universiteit.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ho Chi Minh City Open University is een instelling voor hoger onderwijs die verschillende programma's aanbiedt, variërend van on-site tot afstandsonderwijs en leren in academische satellietcentra; het heeft tot doel tegemoet te komen aan verschillende leerbehoeften van de samenleving en bij te dragen aan de verrijking van de menselijke hulpbronnen van het land.

  • Vũng Tàu, Vietnam

  Ba Ria - Vung Tau University bevindt zich in de kuststad Vung Tau in de provincie Ba Ria - Vung Tau, de toegangspoort tot de oostzee van de provincies in het zuidoosten en het centrum van economie, financiën, cultuur, toerisme, transport en onderwijs van het zuidoosten en gemakkelijke verbinding met Ho Chi Minh-stad en andere omliggende provincies over land, lucht, water en spoor. Vung Tau City heeft vele prachtige stranden en een goed uitgeruste infrastructuur en is een bekende toeristische bestemming in het zuiden en een logistiek gebied van de olie- en gasindustrie in Vietnam. Ba Ria - Vung Tau University is de enige universiteit in de stad Vung Tau, een opleidingsinstituut dat multidisciplinair personeel levert aan de provincie Ba Ria - Vung Tau, aangrenzende provincies en het hele land. BVU is ook een wetenschappelijk onderzoekscentrum van de provincie Ba Ria - Vung Tau, waar onderzoeksprojecten naar de toepassing en overdracht van geavanceerde wetenschap en technologie zijn uitgevoerd en toegepast in de samenleving en productie.