Keystone logo

1 Deeltijd MBA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement in Surrey, Canada voor 2024

Filters

Filters

 • Deeltijd MBA
 • Canada
 • Business Studies
 • Bedrijfsmanagement
Vakgebieden
 • Business Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular study format

  Deeltijd MBA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement

  Surrey, is een stad waar men een aantal diploma's en opleidingen die, kunst, gezondheidszorg, bedrijfsleven en vaardigheidstrainingen betrekking op wetenschappen aan studenten kan vinden. Het hoger onderwijs wordt goed verzorgd door de vele onderwijsinstellingen zoals, Kwantelen Polytechnic University en andere hogescholen, die zeker een impact hebben op de gemeenschap hebben gehad.

  Een programma in business management legt nadruk op het belang van organisatiestructuren en bestuurlijke beleid in verschillende zakelijke omgevingen. Onderwerpen zoals marketing, human resource management, boekhouden, en bedrijfsherstructureringen zullen soms ook worden behandeld.

  Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

  Een part-time MBA of Master of Business Administration, is een uitstekende manier om te profiteren van graduate onderwijs kansen. Ontworpen voor werkende professionals, dit soort programma's biedt over het algemeen flexibeler lesroosters dan een typische graad.