Keystone logo

4 Deeltijd MBA Opleidingen in Marketingstudies Marketing 2024

Filters

Filters

  • Deeltijd MBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Deeltijd MBA Opleidingen in Marketingstudies Marketing

Een deeltijd Master of Business Administration is een diploma dat vaak wordt gezocht door studenten die hun loopbaan willen voortzetten met een vervolgopleiding. Een deeltijdprogramma is handig voor diegenen die het diploma in een langzamer tempo moeten voltooien en tegelijkertijd andere verantwoordelijkheden moeten beheren.

Wat is een parttime MBA in Marketing? Een MBA kan worden nagestreefd in een aantal specialiteiten en in veel verschillende vormen worden nagestreefd. Een MBA gespecialiseerd in marketing is een programma gericht op branding, reclame en consumentenrelaties. Gezien de markt van vandaag, kan de nadruk worden gelegd op online marketing en het gebruik van sociale netwerken in verkoop, promoties en klantenverwerving. Naast e-marketingonderwerpen, kan cursussen ook klassen omvatten zoals kopersgedrag, internationale marketing of consumentenonderzoek.

Veel mensen volgen een parttime MBA in marketing vanwege de voordelen voor hun carrière. Studenten kunnen verwachten vaardigheden te leren zoals management, marktanalyse en consumentenrelaties. Deze kunnen zowel in het personeelsbestand als in de echte wereld nuttig zijn.

De kosten van een MBA in Marketing variëren sterk van instelling tot instelling. De meeste parttime-opleidingen duren twee tot vier jaar. Studenten worden geadviseerd grondig onderzoek te doen voordat ze een programma selecteren.

Een MBA in Marketing toont de competentie van een individu op uitvoerend niveau. Deze graad heeft ook het voordeel dat het waardevol is in de meeste industrieën. Kandidaten met een MBA in Marketing vinden zichzelf vaak gekwalificeerd voor functies zoals marketingdirecteur, salesmanager of PR-specialist. Non-profitorganisaties, overheidsinstanties en commerciële bedrijven hebben allemaal marketingprofessionals in dienst om te helpen met hun organisatiedoelen.

Part-time Master of Business Administration in marketing graden worden online aangeboden en als traditionele graden bij een verscheidenheid van instellingen landelijk. Online-opties kunnen met name nuttig zijn voor studenten die de graad in deeltijd moeten volgen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.