Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Deeltijd MBA Opleidingen in Ontwikkelingsmanagement in Vietnam 2024

Deeltijd MBA Opleidingen in Ontwikkelingsmanagement in Vietnam 2024

Overzicht

Wat is ontwikkelingsmanagement?
Ontwikkelingsmanagement is het proces van plannen, sturen en beheersen van de ontwikkeling van de producten, diensten of systemen van een organisatie. Het omvat de coördinatie en integratie van alle activiteiten die verband houden met de ontwikkeling van nieuwe of verbeterde producten, diensten of systemen. Het doel van ontwikkelingsbeheer is ervoor te zorgen dat de producten, diensten of systemen van een organisatie op een tijdige en kosteneffectieve manier worden ontwikkeld die voldoen aan de behoeften van de klanten of cliënten van de organisatie.

Wat kan ik doen met een diploma in Development Management?
Er zijn veel carrièremogelijkheden beschikbaar voor mensen met een diploma in ontwikkelingsmanagement. Development Management-rollen omvatten projectmanager, productmanager, programmamanager, bedrijfsanalist en technisch schrijver. Met een diploma in ontwikkelingsmanagement beschik je over de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of systemen met succes te plannen, te coördineren en te overzien.

Waarom Ontwikkelingsmanagement studeren?
Door ontwikkelmanagement te studeren, leren studenten hoe ze het ontwikkelproces van begin tot eind succesvol kunnen managen. Dit omvat het leren identificeren van de behoeften van de klanten of cliënten van een organisatie, het maken van een ontwikkelingsplan dat aan die behoeften voldoet, en het implementeren en bewaken van de voortgang van het plan. Het bestuderen van ontwikkelingsmanagement kan studenten ook helpen de verschillende stadia van productontwikkeling te begrijpen, van ideevorming en ontwerp tot productie en marktintroductie. Deze kennis is essentieel voor wie in projectmanagement, productmanagement of programmamanagement wil werken.

Soorten Development Management-graden
Er zijn verschillende ontwikkelingsmanagementgraden beschikbaar op zowel bachelor- als masterniveau. Deze programma's kunnen studenten de vaardigheden en kennis bieden die nodig zijn om een carrière in ontwikkelingsbeheer na te streven. Undergraduate-graden in ontwikkelingsbeheer hebben doorgaans betrekking op onderwerpen als projectmanagement, bedrijfskunde en financiën. Graduate graden in ontwikkelingsmanagement stellen studenten vaak in staat zich te specialiseren in een bepaald gebied, zoals productontwikkeling of bedrijfskunde.

Vietnam (Việt Nam), officieel de Socialistische Republiek Vietnam (Cong Hòa XÃ Haizhu Nghĩa Việt Nam) is een lange, dunne land in Zuidoost-Azië. Geschiedenis van Vietnam 's is een van de oorlog, kolonisatie en rebellie. De aanwezigheid van buitenlandse universiteiten neemt toe in Vietnam, die meer dan 160 universiteiten hebben.

Een part-time MBA of Master of Business Administration, is een uitstekende manier om te profiteren van graduate onderwijs kansen. Ontworpen voor werkende professionals, dit soort programma's biedt over het algemeen flexibeler lesroosters dan een typische graad.

Meer informatie

Filters

  • Deeltijd MBA
  • Managementstudies
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat