Keystone logo
Vind je parttime MBA

Vind je MBA in deeltijd

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

MBA- en EMBA- graden zijn graduate academische programma's die worden aangeboden door business schools of door business faculteiten aan universiteiten. Zakelijke programma's worden aangeboden op scholen over de hele wereld en bieden een breed scala aan concentraties. Het hebben van een MBA of een EMBA geeft studenten een goed begrip van het bedrijfsleven, evenals de kritische, analytische en strategische denkvaardigheden die nodig zijn om management- en leiderschapsposities te bekleden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden MBA's en EMBA's aan, zowel online, parttime als op de campus. Het is gebruikelijk dat studenten zich specialiseren in een vakgebied binnen de zakelijke discipline, zoals International Business, Marketing, Ondernemerschap, Projectmanagement, enz.

De verscheidenheid aan verschillende Business-programma's kan overweldigend zijn - laat je daar niet door tegenhouden! Begin uw zoekopdracht door te kijken naar de meest populaire zakelijke graden en hieronder vermeld.

1 jaar MBA Parttime

Een eenjarige parttime MBA biedt studenten een versnelde, rigoureuze kans om waardevolle zakelijke kwalificaties te behalen. Parttime MBA-programma's van 1 jaar openen deuren voor fulltime werkende professionals of mensen met gezinsverplichtingen om dit een nuttige investering in hun professionele carrière te maken.

1 jaar MBA parttime

Een eenjarige parttime MBA biedt studenten een snelle, rigoureuze kans om waardevolle zakelijke kwalificaties te behalen. Parttime 1-jarige MBA-programma's openen deuren voor fulltime werkende professionals of mensen met familieverplichtingen om dit een gunstige investering in hun professionele carrière te maken.

Nieuw toegevoegde programma's