Keystone logo
Vind je parttime MBA

Vind je parttime MBA

Wat te studeren?
Waar te studeren

Deeltijdprogramma's

MBA- en EMBA- graden zijn academische academische programma's die worden aangeboden door business schools of door bedrijfsfaculteiten aan universiteiten. Zakelijke programma's worden aangeboden op scholen over de hele wereld en hebben een breed scala aan concentraties. Het bezit van een MBA of een EMBA geeft studenten een goed begrip van het bedrijfsleven, evenals de kritische, analytische en strategische denkvaardigheden die nodig zijn om management- en leiderschapsposities te bekleden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden MBA's en EMBA's aan, zowel online, parttime als op de campus. Het is gebruikelijk dat studenten zich specialiseren in een vakgebied binnen de zakelijke discipline, zoals International Business, Marketing, Entrepreneurship, Project Management, enz.

De verscheidenheid aan verschillende Business-programma's kan overweldigend zijn - laat je er niet door tegenhouden! Begin uw zoekopdracht door te kijken naar de meest populaire zakelijke graden en hieronder vermeld.

Deeltijd duale opleiding

Parttime Dual Degrees stellen studenten in staat hun opleiding aan te passen door verschillende graduate studieprogramma's te combineren in één, terwijl ze een actief leven leiden. Door een parttime duale opleiding te volgen, kunnen de studenten zich specialiseren in twee academische disciplines tegelijk en specialisten worden in het bedrijfsleven met een andere discipline.

1 jaar MBA parttime

Een eenjarige parttime MBA biedt studenten een snelle, rigoureuze kans om waardevolle zakelijke kwalificaties te behalen. Parttime 1-jarige MBA-programma's openen deuren voor fulltime werkende professionals of mensen met familieverplichtingen om dit een gunstige investering in hun professionele carrière te maken.