Keystone logo
Vind je Dual Degree MBA

Vind je duale MBA-opleiding

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

Met een dual degree MBA of EMBA kunnen studenten een bedrijfsdiploma combineren met een andere masteropleiding. Enkele voorbeelden van andere disciplines waaraan studenten van Dual Degree-programma's deelnemen, zijn techniek, rechten, volksgezondheid, gezondheidsadministratie, biogeneeskunde, maatschappelijk werk, economie en verpleegkunde. MBA Dual Degree-programma's nemen vaak een jaar minder in beslag dan wanneer een student beide graden afzonderlijk zou volgen, maar dit tijdsbestek varieert afhankelijk van het programma en de universiteit. Het volgen van een MBA Dual Degree kan streng en uitdagend zijn, maar de resultaten kunnen zowel professioneel als persoonlijk zeer lonend zijn. De verscheidenheid aan verschillende duale opleidingen kan overweldigend zijn - laat je daar niet door tegenhouden! Begin met zoeken door te kijken naar de meest populaire Business dual graden die hieronder staan vermeld.

Top Dual Degree-programma's

Dual Degrees worden aangeboden op een aantal verschillende gebieden. Bekijk hieronder enkele van de meest populaire zakelijke graden!

Top Dual Degrees-landen

Dual Degrees zijn beschikbaar aan universiteiten over de hele wereld. Volg je Dual Degree op een van deze meest populaire locaties:

Topsteden met dubbele graden

Er zijn veel populaire Dual Degrees aangeboden door enkele van de hoogst gerangschikte business schools en universiteiten in de onderstaande steden:

Nieuw toegevoegde programma's