Keystone logo
Vind uw EMBA

Vind uw EMBA

Wat te studeren?
Waar te studeren

EMBA - Executive MBA

EMBA (Executive MBA) is een postdoctorale graad in het bedrijfsleven die is ontworpen voor professionals met aanzienlijke werkervaring. EMBA-programma's bieden studenten de kennis en vaardigheden om vooruitgang te boeken in hun loopbaan, vaak tot uitvoerend leiderschap en managementfuncties. De meeste EMBA-programma's kunnen in minder dan 2 jaar worden afgerond en zijn zo ontworpen dat studenten hun diploma kunnen behalen terwijl ze blijven werken. Dit is een belangrijk onderdeel van EMBA-programma's, omdat studenten hun praktijkkennis in de leeromgeving kunnen brengen.

Studenten die hun EMBA verdienen, komen uit de particuliere, non-profit- en overheidssectoren en uit een groot aantal industrieën. Veel universiteiten die EMBA-programma's aanbieden, bieden deze graad ook aan via afstandsonderwijs. Cursussen voor EMBA-graad omvatten de fundamenten van het bedrijfsleven, zoals financiën, marketing en boekhouding, en kunnen de nadruk leggen op leiderschap en management in verschillende bedrijfssectoren.

De verscheidenheid aan verschillende EMBA-programma's kan overweldigend zijn - laat je er niet door tegenhouden! Begin uw zoektocht door naar de meest populaire EMBA-programma's hieronder te kijken.