Keystone logo
Vind uw EMBA

Vind je MBA

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

EMBA (Executive MBA) is een postgraduaat in het bedrijfsleven dat is ontworpen voor professionals met aanzienlijke werkervaring. EMBA-programma's bieden studenten de kennis en vaardigheden om door te groeien in hun loopbaan, vaak tot uitvoerend leiderschap en managementfuncties. De meeste EMBA-programma's kunnen in minder dan 2 jaar worden afgerond en zijn zo ontworpen dat studenten hun diploma kunnen behalen terwijl ze blijven werken. Dit is een belangrijk onderdeel van EMBA-programma's, aangezien studenten hun praktijkkennis kunnen inbrengen in de leeromgeving.

Studenten die hun EMBA verdienen, komen uit de particuliere, non-profit- en overheidssector en uit een groot aantal industrieën. Veel universiteiten die EMBA-programma's aanbieden, bieden dit diploma ook aan via afstandsonderwijs. Cursussen voor EMBA-graad omvatten de fundamenten van het bedrijfsleven, zoals financiën, marketing en boekhouding, en kunnen de nadruk leggen op leiderschap en management in verschillende bedrijfssectoren.

De verscheidenheid aan verschillende EMBA-programma's kan overweldigend zijn - laat je daar niet door tegenhouden! Begin met zoeken door de meest populaire EMBA-programma's hieronder te bekijken.