Keystone logo
Vind je MBA

Vind je MBA

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

Master of Business Administration (MBA) is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die de studie bedrijfskunde onder de knie hebben. MBA-programma's worden beschouwd als een van de meest prestigieuze ter wereld. Studenten van MBA-programma's bestuderen de theorie en toepassing van bedrijfs- en managementprincipes. MBA-programma's rusten studenten uit met kennis die kan worden toegepast op verschillende zakelijke situaties in de echte wereld.

Een MBA kan een extra concurrentievoordeel toevoegen aan elk professioneel cv - of je nu rechtstreeks uit een bachelordiploma komt of een werkende professional bent. MBA-programma's in International Business, MBA-programma's in HR, MBA-programma's in Financiën, MBA-programma's in Management, MBA-programma's in IT, MBA-programma's in Marketing en nog veel meer zijn van toepassing op een groot aantal zakelijke gebieden. MBA-programma's zullen ten goede komen aan professionals die op zoek zijn naar werk in de publieke, non-profit en private sector, of zelfs in het bezit van bedrijven.

De verscheidenheid aan verschillende MBA-programma's kan overweldigend zijn - laat je daar niet door tegenhouden! Begin met zoeken door de meest populaire MBA-programma's hieronder te bekijken.

Nieuw toegevoegde programma's