Keystone logo
Vind je MBA

Vind je MBA

Wat te studeren?
Waar te studeren

MBA-programma's

Master of Business Administration (MBA) is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die de studie bedrijfskunde onder de knie hebben. MBA-programma's worden beschouwd als een van de meest prestigieuze ter wereld. Studenten van MBA-programma's bestuderen de theorie en toepassing van bedrijfs- en managementprincipes. MBA-programma's voorzien studenten van kennis die kan worden toegepast op verschillende zakelijke situaties in de echte wereld.

Een MBA kan een extra concurrentievoordeel toevoegen aan elk professioneel cv - of je nu rechtstreeks van een bachelordiploma komt of een werkende professional bent. MBA-programma's in International Business , MBA-programma's in HR , MBA-programma's in Finance , MBA-programma's in Management , MBA-programma's in IT , MBA-programma's in Marketing en nog veel meer zijn van toepassing op verschillende zakelijke gebieden. MBA-programma's zullen ten goede komen aan professionals die werk zoeken in de publieke, non-profit en private sector, of zelfs bedrijfseigendom.

De verscheidenheid aan verschillende MBA-programma's kan overweldigend zijn - laat je er niet door tegenhouden! Begin uw zoektocht door naar de meest populaire MBA-programma's hieronder te kijken.