Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Duale Studies  (Een Duale Studie) Opleidingen in Duurzaam Beheer in San Francisco, Verenigde Staten 2023

1 Een Duale Studie Opleidingen in Duurzaam Beheer in San Francisco, Verenigde Staten 2023

overview

San Francisco is de grootste financiële en culturele centrum van Californië. Samen met andere hedendaagse onderwerp van de instelling voor hoger onderwijs in de stad is bekend om graden in de gezondheids-en biomedische wetenschappen.

Cursussen in duurzaam management kunnen studenten voorbereiden om organisaties te leiden op een manier die een balans biedt tussen de behoeften van het bedrijf, het milieu en de samenleving. Studenten kunnen zich richten op duurzaamheid in een bepaalde sector of functie, omdat het een veld is dat meestal relevant is voor alle bedrijven.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Een dual degree geeft studenten de mogelijkheid om twee verschillende educatieve programma's te voltooien op hetzelfde moment. Dual graden zijn een steeds populairder optie voor studenten die willen hun vaardigheden en opleiding uit te breiden in een competitieve arbeidsmarkt.

read_more

filters

  • Een Duale Studie
  • Verenigde Staten
  • Duurzaamheidsstudies
  • Duurzame Economische Studies
  • Duurzaam Beheer
fields_of_study
  • Duurzaamheidsstudies (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study