Keystone logo

8 EMBA Opleidingen in Administratieve studies 2024

Filters

Filters

  • EMBA
  • Administratieve studies
Vakgebieden
  • Administratieve studies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

EMBA Opleidingen in Administratieve studies

Veel mensen willen hun opleiding voortzetten nadat ze een bachelordiploma hebben behaald en degenen die gespecialiseerde kennis willen opdoen, kunnen overwegen zich in te schrijven voor een EMBA-programma. Dit type programma kan oudere studenten met diverse werkervaring helpen om expertise op te doen om hun carrière te helpen.

Wat is een EMBA in Administration Studies? Dit type programma helpt studenten doorgaans een dieper inzicht in de bedrijfswereld te ontwikkelen. Cursussen kunnen betrekking hebben op brede onderwerpen zoals financiën, management en marketing. Studenten kunnen vakken zoals toeleveringsketens bestuderen om meer kennis te vergaren over hoe bedrijven werken. Het doel van het programma is meestal om studenten kennis over verschillende aspecten van het bedrijfsleven te geven om hen voor te bereiden op managementrollen.

Net als bij elk bedrijf, ontwikkelen studenten die deelnamen aan een EMBA in Administration Studies meestal vaardigheden die hen helpen in hun loopbaan en in hun persoonlijke leven. Uitzonderlijke communicatie en analytische vaardigheden kunnen leiden tot baanontwikkelingen en salarisverhogingen, en organisatorische vaardigheden zijn nuttig op alle gebieden van het leven.

Het afronden van een EMBA-programma duurt meestal ongeveer twee jaar, maar de kosten verschillen per school. Elke universiteit heeft zijn eigen collegegeld, dus het is het beste om contact op te nemen met toekomstige scholen voor een volledige schatting van de prijs.

Studenten met een EMBA in Administration Studies hebben meestal de mogelijkheid voor vele spannende carrières. Sommigen nemen hun ervaring en gebruiken het om hun eigen bedrijf te starten, terwijl anderen als bedrijfsmanagers voor grote bedrijven werken. Velen kiezen ervoor om marketingmanagers te worden. Carrières als adverterende leidinggevenden of hotelmanagers kunnen ook opties zijn, of studenten kunnen banen volgen als projectmanagers en consultants.

Veel universiteiten over de hele wereld erkennen dat veel studenten behoefte hebben aan meer flexibiliteit, dus bieden zij EMBA-programma's online aan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.