Keystone logo

1 EMBA Opleidingen in Griekenland voor 2024

Filters

Filters

  • EMBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (1)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

EMBA Opleidingen in Griekenland

Griekenland is een land met een rijke historie en nu is oud en modern tegelijk. Een EMBA in Griekenland zou studenten met een hoge kwaliteit van het onderwijs in dezelfde cultureel en intellectueel stimulerende omgeving die leidde tot de werken van enkele van de grootste uit de geschiedenis filosofen.

EMBA in Griekenland wordt vergemakkelijkt door strenge cursussen, seminars en workshops. De programma's zijn ontworpen voor de huidige werkende professionals die hun carrière verder te ontwikkelen naar hogere niveaus, zoals het uitvoerend management. Studenten van de EMBA Griekenland zijn voorzien van een sterke business fundering door middel van cursussen over de onderwerpen van economie, financiën, marketing, informatietechnologie en de boekhouding. EMBA Griekenland programma's worden aangevuld met on-the-job ervaring dat studenten kunnen brengen naar de leeromgeving.

EMBA Griekenland programma's zijn zo ontworpen dat studenten kunnen blijven werken in hun beroep en verder hun opleiding.Als dit klinkt als wat u zoekt, neem een ​​kijkje hieronder en je kan het onderwijs voor u te vinden!