Keystone logo

2 EMBA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketing en Verkoop 2024

Filters

Filters

  • EMBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketing en Verkoop
Vakgebieden
  • Marketingstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

EMBA Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketing en Verkoop

Een EMBA, of Executive Master of Business Administration, is een variant van een MBA die meestal bedoeld is om tegemoet te komen aan personen die al veel werkervaring hebben op zakelijk gebied. Het kan het best geschikt zijn voor mensen die van carrière willen veranderen of willen doorstromen naar hun huidige baan.

Wat is een EMBA in Marketing en Sales? Deze graad kan u helpen een diepgaand inzicht te krijgen in de kunst van het vermarkten en verkopen van producten en diensten. Marketing en verkoop kunnen een vitaal onderdeel van de bedrijfswereld zijn en door uw EMBA te verdienen, zou u beter in staat moeten zijn om theorieën en principes toe te passen op echte bedrijven. Hoewel u waarschijnlijk specifiek gericht bent op de verkoopaspecten, kunt u ook veel leren over het hele bedrijf.

Door dit diploma te behalen, kunt u kennis opdoen over hoe sales en marketing werken, wat u kan helpen weloverwogen beslissingen te nemen in uw dagelijks leven. U kunt ook een betere leider worden en strategieën leren om uw tijd op een georganiseerde, efficiënte manier te beheren.

Er zijn veel factoren die van invloed kunnen zijn op het bedrag dat een EMBA kost. Het kan handig zijn om verschillende opties te bekijken om te zien wat voor u het beste werkt.

Een EMBA in marketing en sales kan veel deuren voor u openen in de bedrijfswereld. Met deze graad zul je waarschijnlijk kijken naar werken voor een bedrijf, mogelijk in een leidinggevende of een andere high-level positie. Mogelijke taken zijn onder meer een brandmanager of salesmanager zijn. In een van deze functies bent u misschien verantwoordelijk voor het helpen van het bedrijf bij het vergroten en beheren van omzet en inkomsten. Je kunt ook gekwalificeerd zijn om te werken als marketingdirecteur of manager voor bedrijfsontwikkeling.

Er kunnen veel opties zijn om je EMBA online of op een traditionele school te verdienen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.