Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 11 Bedrijfskunde Studies  (EMBA) Opleidingen in Ondernemerschap 2023

11 EMBA Opleidingen in Ondernemerschap 2023

overview

Een EMBA is een Executive Masters of Business Administratieve graad. Ontworpen voor de werkende professional, deze opleidingen de grondbeginselen van zakelijk leiderschap en bieden een basis voor toekomstig zakelijk succes, maar bieden flexibiliteit voor die het combineren van werk, school en familie. Een EMBA voor ondernemerschap biedt lessen specifiek gericht op ondernemers.

Wat is ondernemerschap?

Ondernemerschap is het proces van het starten van een nieuwe onderneming. Ondernemers zijn degenen die het initiatief nemen en beginnen met die bedrijven.Soms ondernemers produceren van een nieuw product, introduceren een nieuw business model, gericht op een bestaand product aan nieuwe klanten of een betere versie van een bestaand product.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een EMBA ondernemerschap?

Een EMBA ondernemerschap opleiding zal u de elementaire kennis van zaken die u nodig hebt om te slagen in uw ondernemende inspanningen geven. Vaak, ondernemers hebben goede ideeën, maar missen de zakelijke zin om die ideeën na te streven, en dit zorgt ervoor dat ze falen. Het EMBA Entrepreneurship programma zal dat de fundamentele kennis van zaken doen om dit te voorkomen.

Hoeveel kost het om Neem een EMBA ondernemerschap?

Een EMBA ondernemerschap opleiding 's kosten zullen variëren van de ene school naar de andere en van het ene land naar het volgende.

Wat zijn de vereisten voor een EMBA ondernemerschap?

Een EMBA Entrepreneurship programma vereist carrière ervaring in het bedrijfsleven en een ingevulde undergraduate degree vóór toepassing Persoonlijke attributen zoals leiderschap, doelgerichtheid en het vermogen om te werken als een team zijn ook van cruciaal belang.

Wat voor soort carrière kun je verwachten met een EMBA ondernemerschap?

De carrière mogelijkheden met een EMBA Ondernemerschap zijn heel gevarieerd. U kunt het initiatief nemen om uw eigen bedrijf te starten, of u kunt uitvoerend niveau carrière mogelijkheden te zoeken in een bestaand bedrijf.

Waarom een EMBA Ondernemerschap Online nemen?

EMBA Ondernemerschap prog rammen zijn ontworpen om flexibel te zijn, maar het nemen van een opleiding online maakt het nog flexibeler. U zult merken dat een aantal universiteiten bieden online programma's voor hun EMBA Entrepreneurship studenten.

Hoe in te schrijven in een EMBA ondernemerschap?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

read_more

filters

  • EMBA
  • Business Studies
  • Ondernemerschap
fields_of_study
  • Business Studies (11)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format