Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Bedrijfskunde Studies  (EMBA) Opleidingen in Ondernemerschap in Verenigde Staten 2023

2 EMBA Opleidingen in Ondernemerschap in Verenigde Staten 2023

overview

Een MBA in ondernemerschap is een geavanceerde mate dat studenten die hebben geleerd om hun eigen weg in het bedrijfsleven te maken notities. Deelnemers aan dit programma kan een goed begrip van leiderschap, management en project-gebouw vaardigheden die nodig zijn voor het creëren van een succesvol bedrijf zijn bogen.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

read_more

filters

  • EMBA
  • Verenigde Staten
  • Business Studies
  • Ondernemerschap
fields_of_study
  • Business Studies (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format